Ken jezelf - ga op spirituele reis

Vrijwel ieder mens heeft de behoefte om meer uit zichzelf te halen, om van betekenis te zijn en vervulling te ervaren in het dagelijkse leven. Wij zien onze deelnemers tijdens een spirituele reis, tot rust komen en genieten van de persoonlijke aandacht, het inspirerende programma en een unieke setting. 

Jezelf beleven vanuit een ander werelddeel is spannend

Een andere cultuur, een ander land of een andere setting dan de dagelijkse omgeving, geeft je de mogelijkheid na te denken over wat jij wilt in je het leven. Een andere omgeving of cultuur confronteert je met jezelf, daar ligt de uitdaging in.

Deelnemers ervaren de spirituele reizen als inspirerend. Het dagelijks bestaan geeft kaders en lijkt je daarmee ook een identiteit te geven. Door te reizen, vallen deze kaders weg. Je krijgt inzicht in wie je bent en wat jij wilt in het leven. Je wordt bewuster van je eigen talenten, mogelijkheden en pijnpunten. Dit zou je als een spirituele reis kunnen zien.

Dichter bij jezelf komen  

Op reis kun je de beslommering van je dagelijkse bestaan loslaten. Op ontspannen wijze geniet je van een andere omgeving, gewoon in je eigen tempo. Het dagelijkse ritme op reis geeft je meer ruimte om de dingen vanuit een ander perspectief tot je te laten komen. Er is geen druk, je hoeft nergens iets mee, je mag overal iets mee. Zo kun je veel dichter bij jezelf komen en weer ervaren wat er voor jou ook alweer toe doet.

Meer energie en in balans zijn

Wanneer je doet wat bij je past, krijg je daar onmiddellijk meer energie van. Ideeën zullen sneller tot je komen en je zal meer energie hebben om ze uit te voeren. Er ontstaat weer een natuurlijke balans en krijgt helderheid over waar jij je goed bij voelt. Een spirituele reis geeft je opnieuw zicht op wie je bent, wat belangrijk voor je is, waar je plezier aan beleeft en hoe een andere invalshoek jou net datgene brengt waar je naar op zoek was. Op reis geef je jezelf meer ruimte om speels te zijn, om te ontdekken en het avontuur aan te gaan. Deze ruimte geeft niet alleen je hoofd, maar ook je lijf de ontspanning die het nodig heeft voor een juiste balans.

Voor wie is een spirituele reis een uitkomst? 

Voor iedereen die meer de diepte in wil, op zoek is naar innerlijke motieven en drijfveren. Als je op zoek bent naar nieuwe krachtbronnen in jezelf en een helder beeld wilt over waar je passie ligt, wat je werkelijk inspireert. Maar ook als je op een kruispunt staat, bijvoorbeeld na het beëindigen van een relatie, of een carrière switch. Juist dan geeft een ander perspectief weer zicht op nog onbekende mogelijkheden. Het opent je hart en daarmee deuren naar nieuwe wegen. 

Wie gaan er mee op reis?

Onze doelgroep zijn mensen die van avontuur en het leven houden. Ze zoeken inspiratie om meer zichzelf te worden, tot rust te komen en te ontstressen. Mensen zijn al snel op hun gemak in de reis. Ze ontmoeten gelijkgestemden. In vele jaren van reizen mochten we bijzondere mensen ontmoeten tussen de 28 en 77 jaar.

Spirituele ontwikkeling bij ons betekent:
Worden wie je bent

Wij benaderen spiritualiteit op een praktische manier. Onze inzet is dat jij meer rust ervaart, vrijer voelt, meer vanuit liefde leeft en gelukkiger bent. Volgens vele deelnemers is een reis “een boeiend avontuur” die helpt om inzicht in je zelf te krijgen waardoor je kunt veranderen op een positieve manier. 

Contact Spirituele Vakantie Reizen

Heb je vragen, wil je meer weten over een reis, bel dan met Diana Bergsma, zij is eigenaar van Spirituele Vakantie Reizen 
Je bent welkom! Bekijk hier onze reisbestemmingen.

Wil je via je werk op reis gaan?

Bezoek dan onze andere website: Zakelijke Coachingsreizen.

Bel naar 0575 472403/ 06 39804150