Leef de Liefde

Vandaag ben jij de belangrijkste persoon voor mij. Ik geef je mijn volledige aandacht en liefde en daarvoor hoef ik je zelfs niet te kennen. Liefde heeft mijn hart geopend en heeft me getransformeerd naar het bewustzijn "ik ben liefde". 

Mijn hart openen ging ooit gepaard met woede en mijn diepste en zwakke plekken blootleggen. Tot mijn dertigste ongeveer was ik onzichtbaar, een zoekende vrouw naar liefde. Ik kende afwijzing en lang heb ik mezelf afgewezen, totdat mijn hart brak.

Ja geloof me, je hart kan breken. Ik had geen weerstand meer en ik gaf mezelf over. Ik liet los. Het verdriet kwam en ik liet het toe. 

Je hart pantseren zodat je nooit meer gekwetst kan worden is geen optie. Met een gesloten hart heb je de illusie dat je krachtig, onafhankelijk en veilig bent, maar de prijs die je ervoor betaalt is hoog: een gevoelsarm leven. Wil jij je hart openen? Dan heb je te voelen, wat je niet wilde voelen, toe te laten. Daarmee herstel je ook het contact met je intuïtie.

Liefde is het helen van je hart

Liefde is jezelf ontgiften, je zwakheden en je wonden zien. Liefde is opnieuw je normen en waarden bekijken. Liefde is je verdriet te voelen en jezelf te omarmen. Liefde is jezelf zichtbaar maken en in je macht staan. Liefde is stoppen om tegen liefde te vechten en haar geen weerstand meer te bieden. Liefde is transformatie … als je één ding verandert, volgt alles.

In het Licht 

In het licht komen is leren buigen en je zwakheden vergeven. In het licht zijn, is bewustworden van dat je Liefde bent. In het licht ben je vrij, ben je thuis in jezelf. In het licht neem je de dingen niet persoonlijk en kijk je meer vanuit het geheel.

In het licht leven we onze verlangens en ervaren we de magie van het leven. In het licht is niets toevallig, je herkent de ander en de situaties die je tegen komt. In het licht ben je nooit eenzaam, je bent verbonden met het hogere, het universum.

Ik ben zichtbaar geworden door het licht en liefde

Ik ben bijna zestig jaar en de rimpels in mijn gezicht worden alleen maar mooier. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik dit leven mag leiden, van het verdrietige onzichtbare kind tot een volwassen vrouw die liefde en licht mag dienen. En daar is niets zweverigs aan. Het blijft een proces van bewust mijn hart open houden, mijn ego herkennen, mijn grenzen voelen en geaard blijven. Wonen in je lichaam, geeft helderheid en ruimte aan je gevoelens en emoties. 

Laat het leven over aan het Leven zelf

Er zit een intelligentie in het leven die we niet altijd zien. Het leven geeft jou een diepere boodschap. Je kunt die je pas zien als jij echt bereid bent om dat wat een uitdaging voor je is, te omarmen. Die uitdaging is dan een opening tot groei en wijsheid. Wijsheid is jouw waarheid.

En nu jij

Jij bent belangrijk voor me, zeker vandaag op deze 'Liefde' dag. Wij zijn eindeloos verbonden met elkaar, door sterren, planeten en aarde.

Ik zie jou, zie jij jezelf? Ik herken je, herken je mij? 

Als ik liefde ben, wie ben jij dan? Ja, natuurlijk...Liefde. 

Liefde is de trilling van het licht.

Van hart tot hart, Diana