Mindful-Safari reis Ngorongoro Serengeti

De natuurbeleving die Afrika je heeft te bieden, kun je ten volle ervaren als je er middenin stapt. Dat betekent dat je kampeert met lichtgewicht tenten, maar wel slaapt op comfortabele matrassen. Het is echt sensationeel om middenin Serengeti wakker te worden met de zebra’s om je tent heen, het geluid van grazende buffels of het brullen van een leeuw.

Het hart van de Ngorongoro Serengeti safari wordt gevormd door de vierdaagse trekking door Ngorongoro naar het beroemde Lake Natron. Tijdens je wandeling verschijnt er iedere dag een ander landschap aan je. Je loopt door een verzonken landschap (Bulbul Depression) met rechts een bergketen en voor je eindeloze ruimte. Langs Masaï dorpjes, door regenwoud met oeroude bomen, lieflijke zonovergoten heuvels, kratermeren, adembenemende uitzichten op Great Rift Valley, bossen van acaciabomen en woestijn. Wil gelijk al meer weten over de Mindful-Safari reis?

Een buitenaards mooi landschap als Ngorongoro Krater Hoogland, de liefdevolle oogopslag van een giraffe, het dagenlang lopen door intense stilte, oneindige ruimte en prachtige natuur. Mediteren tussen de impala’s en zebra’s, een heerlijk gerecht klaargemaakt door onze toverende kok, de geur van brandend hout, een adembenemende Afrikaanse zonsondergang of het geluid van een brullende leeuw in de nacht middenin Serengeti….

Op reis met Alina

Stap voor stap neemt Alina je mee naar wie je werkelijk bent. Eenmaal een glimp daarvan, vergeet je het nooit meer en begin je het leven opnieuw te leren vertrouwen.

Je angsten maken plaats voor overgave en vertrouwen. Je eenzaamheid verzacht door oprecht met elkaar delen. Je ogen openen, je oren horen lang vergeten geluiden en je huid tintelt onder de aanraking van de wind. Je beweegt je van Zuid naar Noord en van denken naar je zintuigen.

De natuur in Ngorongoro en de dieren in Serengeti helpen je meer in het “Nu” te komen. Het is de poort naar diepe ontspanning, het versterkt je levenslust en liefde voor wat echt is in jou.

Van Akesha campsite maak je een adembenemende tocht van 5 tot 6 uur langs de Great Rift Valley naar Lake Natron. Daar blijf je twee nachten bij Campsite Lengai Lodge om te relaxen. We maken een wandeling naar een doldwaze waterval waar je heerlijk kunt zwemmen. Natuurlijk bezoeken we ook het bijzondere meer waar de grootste flamingokolonie van de wereld zijn habitat heeft.

Onze chauffeur haalt je op bij Lake Natron om drie dagen in Serengeti te speuren naar leeuwen, luipaarden, olifanten, nijlpaarden, en alle andere wilde beesten die het wildpark herbergt. ’s Avonds slaap je op één van de campings in Seronera tussen het wild, luisterend naar alle wonderlijke geluiden van de nacht.

Wil jij een bijzondere ervaring meemaken, een die je nooit vergeet? Bekijk dan hier de Mindful wandel - safari retraite in Tanzania.

Wil je via je werk op reis gaan?

Bezoek dan onze andere website: Zakelijke Coachingsreizen in Tanzania