Tijd en Ruimte in Coronatijd

Tja, en dan ben je ineens ruim 6 maanden verder “na de introductie van Covid-19”…. Ik merk dat ik echt helemaal geen zin heb om te praten over de 3C’s (Covid, Corona, Crisis) maar ik realiseer me ook dat ik er bijna niet aan ontkom. Toen de laatste gasten begin maart bij mijn locatie in Indonesië weg gingen, kwam er daarna door de corona uitbraak ineens een zee van Tijd en Ruimte. In eerste instantie niet fijn en tegelijkertijd bracht het ook weer mogelijkheden.

Ik kreeg Tijd en Ruimte om mijn familie- of vriendenhuis af te maken. En ik heb toestemming gekregen van het ministerie voor de bouw van de steiger van 110 meter(!) Je rolt zo van je bed, de steiger op om een duik te nemen in het warme blauwe water.

Er kwam bijvoorbeeld ook Tijd en Ruimte om na te denken over de inhoud en nieuwe thema’s van de retreats. Zo hebben we een Love Escape retreat ontwikkeld voor romantische stellen die hun relatie willen verdiepen op een leuke, speelse wijze. Maar ook een nieuwkomer het YinYang retreat of het retreat voor koppels met een verschillende culturele achtergrond “Mixed Cultures”.

In april 2019 opende ik mijn locatie en sindsdien hebben we hele mooie groep-retreats gegeven. Ook ben ik begonnen met Individuele retreats en dat is iets waar ik zelf heel erg blij en happy van wordt om te doen. Waarom? Omdat het zo dankbaar werk is! Iedereen met zijn/haar eigen thema en daar dan mee aan de slag gaan.

Ik heb een fantastisch 10-daagse loopbaan coaching traject waarin ik een vrouw mocht begeleiden die via Diana Bergsma Zakelijke Coachingreizen.

De grenzen blijven dicht

Een aantal individuele retreats staat nu in de wachtrij omdat het tot het einde van dit jaar helaas nog niet mogelijk is om naar Indonesië te komen. De grenzen blijven nog dicht.

Wat vinden jullie? Na 6 maanden vind ik wel tijd om alvast lekker weg te gaan dromen. Dromen van een stressloze vakantie op een coronafree eiland zoals Karimunjawa. Misschien volgend jaar?

Stel je jezelf maar eens voor, lekker hangend in de hangmat, uitkijkend over de Javazee. De jungle geluiden hoor je op de achtergrond en geeft je die avontuurlijke kriebel in je buik. ’s Ochtends opstaan en na een ontspannen yogales en een lekker ontbijtje douchen in je eigen buiten badkamer. Om vervolgens de scooter te pakken om het eiland te verkennen of de zee op te gaan voor een prachtige onderwater experience en het ultieme ‘Expeditie Robinson’-gevoel bij het picknicken op één van de onbewoonde eilandjes in deze archipel… Of natuurlijk een programma zoals op deze site beschreven staat; persoonlijke groei en ontwikkeling. Terug naar jezelf…

Met liefde van Margo

Bekijk hier alle reizen naar Indonesië

 

Wil je via je werk op reis gaan?

Bezoek dan onze andere website: Zakelijke Coachingsreizen.