Time Bender
de man die de aarde kwam redden

De nieuwe meeslepende roman van Tijn Touber
In de nacht waarop John Lennon wordt vermoord, ontmoet een Amsterdamse popmuzikant een mysterieuze man die Time Bender heet. Deze herinnert hem aan zijn missie: de Aarde verlossen van buitenaardse overheersing. De popmuzikant heeft geen idee waar Time Bender het over heeft, maar wordt vervolgens in een galactisch avontuur gestort dat zijn weerga niet kent.

De mensheid wordt bedreigd, maar bevindt zich in een sleutelpositie om oeroude conflicten voor eens en voor altijd op te lossen. De toekomst ligt in onze handen, maar de tijd dringt en het hele Universum kijkt met spanning toe. Worden wij op tijd wakker om onszelf te herkennen? Het antwoord ligt in jou, in mij, in ons…. 

'Jullie Aarde is het derde grote experiment om een planeet te zaaien en zo de polariteiten op te lossen. Hopelijk zal dit het laatste experiment zijn. Jullie werken een Kosmisch dilemma uit dat aeonen geleden begon. Jullie zijn oeroude conflicten aan het oplossen door deze thema’s in jullie tijd tot leven te brengen. Als jullie dit begrijpen - en leren van eerdere fouten - dan zal het Spel van Leven evolueren naar een hoger niveau. Als jullie in staat zijn om de puzzel op te lossen, zullen jullie je voorvaderen helpen om zich verder te ontwikkelen en weer een gerespecteerd deel te worden van het Grote Geheel. Begrijp je nu waarom het hele Universum met spanning naar jullie kijkt? Jullie zijn degenen die de integratie kunnen bewerkstelligen. Jullie zijn degenen op wie wij hebben gewacht.'

- Time Bender - 

Wat Tijn Touber destijds met Spoedcursus Verlichting deed voor de ontwikkeling van spiritualiteit, doet hij nu voor de volgende evolutionaire stap met Time Bender. In dit baanbrekende boek legt Time Bender uit hoe het Spel van Leven in elkaar zit.

Onze geschiedenis, ons heden en onze toekomst blijken heel anders te zijn dan ons is geleerd. In deze spannende page-turner word je wakker geschud voor een waarheid die lang verborgen is gehouden en je in staat stelt de regie over het Spel van Leven in handen te nemen.

Time Bender is meer dan een boek: het is een spannend avontuur dat je terugbrengt bij je diepste essentie, in je kracht zet en je de vijf levenslessen leert waarmee je de tijd kunt buigen. 

Koop hier het boek

 

 

Bekijk hier onze Spirituele Reizen

 

Wil je via je werk op reis gaan?

Bezoek dan onze andere website: Zakelijke Coachingsreizen.