Valentijnsdag is een viering van het leven zelf

Liefde is essentieel zoals lucht, zoals water. Als we het niet in ons leven hebben, voelen we ons verloren, losgekoppeld en eenzaam. Als we van iemand houden, springt ons hart van vreugde, openen we onze handen, omarmen, om in elkaar te verdwijnen.

Wanneer we nadenken over de kracht van liefde, kunnen we zien dat het eigenlijk de kracht is die de hele schepping bij elkaar houdt. Alles wordt perfect op zijn plaats gehouden, op de exacte afstand, vorm en beweging. Van de immense sterrenstelsels tot het kleinste atoom.

De zon houdt de aarde op een perfecte afstand en voedt haar met haar warmte, maar niet om te sluiten, zodat het leven kan floreren. De kern van het atoom houdt het elektron in een perfecte volgorde rond.

En zo is overal, het leven beweegt in perfecte harmonie die het resultaat is van de kracht van omarmen, de kracht van vasthouden ... dezelfde kracht die we in onszelf voelen wanneer we liefde voelen ... deze drang om te omhelzen ... vast te houden ... vast te houden voeden, is overal.

Valentijnsdag is een viering van het leven zelf, een leven dat alleen kon bestaan ​​dankzij liefde.  

Fijne Valentijnsdag, van Ziza en Yair 

Op retreat Bij Ziza en Yair

Zij geven spirituele yoga, detox, wandel en familie vakanties in het mooie zuiden van Spanje: Alpujarra. Liefde is de energie achter hun werk en hun motivatie om dit werk te doen. Liefde is hoe zij koken, communiceren en trainen. 

Voor Ziza en Yair is Valentijn elke dag. Bekijk de retreats