Vrouwenboeken die je blij maken! 

Veel literatuur gaat over narigheid. Angst, ziekte, dood, noodlot, verlies, liefdeszorgen. Maar wat als al die ellende je je keel uit komt? Als je je gedachten wilt verzetten, jezelf wilt opvrolijken? Als je als vrouw nu eens lekker zorgeloos wilt lezen? Op de bank, in bed of zelfs in bad?

Roos Verlinden snakte naar gezellige boeken. Optimistisch van sfeer. Deze gaan over vrouwen. En over genieten, daadkracht, heft in handen, nieuwe relaties en liefdesplezier. Over Hollandse nuchterheid en romantiek. Daarom schrijft zij deze boeken. Ze geven jou een opkikker. 

Het boek: PARTENSPELERS

Ze is niet piepjong, niet stokoud. Ze woont tijdelijk op Texel en in Denemarken. Haar man is zeilend vertrokken voor een wereldreis. Ze hoopt dat hij nooit terugkomt. De erfenis van haar ouders omvat aanzienlijk meer en belangrijker zaken dan geld en goed. Ze weet het en krijgt het keihard bevestigd. Het is die andere erfenis waarmee ze haar leven vorm gaat geven.

"Ik las Partenspelers en ga het aan een vriendin geven. Zij zal dan hopelijk inzien dat haar hele levenshouding gebaseerd is op angst en 'wat denken anderen wel niet als ik dat of dat doe'. Niet blij zijn met het leven doordat ze vindt dat alles zo en zo hoort en alle 'verplichtingen' doen omdat je denkbeeldige ik anders iets van je vind. Maar diep in je hart schreeuwen om vrijheid. Zo zonde.... Wat zal ze veel hebben aan het boek."

"Toen ik dit boek las vielen de schellen van mijn ogen en ontdekte ik hoeveel ik in mijn leven door anderen (heb) laten beslissen zonder dat ik dat zelf doorhad."

Wil je dit boek bestellen of meer weten over haar andere boeken klik dan hier.

 

Wil je onze spirituele reizen bekijken?