Een Deelnemer: Een onvergetelijke spirituele reis

Het ontbreken van kracht en energie waren voor mij redenen om me in te schrijven voor de week 'Leef in liefde'. Voor mij een perfecte combinatie om tot rust te komen en te kijken naar mezelf onder begeleiding van een ervaren coach zoals Diana Bergsma.

Diana heeft mij geholpen mijn innerlijke kracht weer te voelen door de diverse werkvormen die ze inzet in de spirituele reis.

Creatief

Door te zingen, te schilderen en te spelen werd ik me bewust van mijn innerlijke blokkades en de controle die ik telkens weer wilde vasthouden. Ik leerde manieren om deze blokkades te doorbreken en te durven loslaten en te vertrouwen op mezelf en om wat er zich aandiende.

Ik ben bedreven in het acteren vanuit mijn ratio en niet te luisteren naar de signalen die mijn lichaam mij geeft. Diana heeft mij geleerd en laten ervaren dat ik meer kan en mag vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. 

​Zij werkt niet met een vast programma en kijkt elke dag opnieuw wat er zich bij ons aandient en speelt daar goed op in. Er is voor iedereen voldoende ruimte en aandacht en ook van ervaringen van anderen uit de groep heb ik veel geleerd.

Ik heb genoten van de schitterende plek in Marokko

De lunch en het avondeten werden verzorgd door koks en dat was elke dag weer een cadeautje. Er was voldoende tijd om te ontspannen, een heerlijk zwembad met fijne ligbedden en de accommodatie was ruim met vele zitjes in de natuur.

Grote stappen gemaakt

Deze spirituele reis heeft mij geweldig goed gedaan omdat ik persoonlijk grote stappen heb gemaakt en daarnaast ook nog eens genoten van een vakantie. Ik heb veel handvatten gekregen om de kracht, het vertrouwen in mezelf en de eigen liefde te voelen en deze te blijven ontwikkelen en om vol overgave zelf verder te gaan.

Lieve Diana, dank je wel voor deze onvergetelijke spirituele reis, van Anja 

Zin om ook mee te gaan op een groepsreis?

Wil je via je werk op reis gaan?

Bezoek dan onze andere website: Zakelijke Coachingsreizen.