Reizen is bezinnen en tot rust komen

Reiscategorie Coaching

Kwaliteits Coaching 

Wanneer je op onderzoek gaat naar een coach of therapeut, is het al snel duidelijk dat er vele verschillende methoden zijn. De ene is niet beter dan de ander, het gaat er vooral om wat bij jou past, wat bij je vraagstuk aansluit en welke manier van werken je aanspreekt. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden!

Onze coaching reizen

Kies je voor een groepsreis?

Dan ga je met Diana op reis. Zij is lichtwerker, proces - transformatie coach, kunstzinnig- psycho - sociaal en agogisch coach/trainer. Zij werkt o.a. met werkvormen zoals: Voice Dialoque, beeldend en opstellingen, psychodrama, rollenspel, stemexpressie en soundhealing. 

Bij dynamisch coachen wordt ook gekeken naar de kern van het probleem, waar ligt de oorzaak? Zij werkt vanuit het idee dat herstel ook vanuit de kern plaatsvinden en daardoor diepwerkende en duurzame balans brengt. Met deze vorm van coaching leer je om naar jezelf te kijken; met een onbevangen blik en aandacht voor wat er echt in je leeft. Er ontstaat inzicht in je gedrag, de manier waarop je denkt en hoe je emoties voor je werken. Wat geeft jouw leven zin? Hoe geef je hier vorm aan zodat alle niveau’s in jezelf in balans zijn? Neem een kijkje bij haar coachingreizen met het thema: Leef in Liefde.

We zien je graag, tot ziens.

Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →