Mannen en spirituele ontwikkeling

De meeste mannen die hier komen, hebben er niet zo veel mee ….met Spiritualiteit!
Ze kennen het niet: het is onbekend terrein voor ze. Ze weten er initieel niet zoveel raad mee.
In hun hoofd gaan er stemmetjes rond als: “geloof ik dit wel?” “Is dit geen onzin?”
Maar ze staan er wel open voor, omdat ze al zo lang zoeken naar iets waar het juist in mijn retreats over gaat en dat is: het geluk &de rust in jezelf zoeken.

En aan het einde van de retreats is het juist dat “spirituele” karakter wat ze gebracht heeft wat ze enorm graag wilden.
Er is een wereld voor ze open gegaan waar ze geen weet van hadden.
En dat spirituele is juist helemaal niet zo vaag. Want ze ontdekken juist dat ze alles wat ze ontdekten, diep van binnen al lang wisten. Maar ze durfden er niet op te vertrouwen.
 

Op de foto staat Ralf

Spiritualiteit is niks anders dan die communicatielijn met jezelf weer helemaal open zetten. Die lijn met jouw intuïtie en diepere weten flink opschonen en vertrouwen op de informatie die jij uit jezelf mag ontvangen.
Als die communicatielijn weer zuiver is, dan wordt jouw leven een stuk relaxter. Je zult veel minder onrust ervaren en veel meer kunnen genieten van alles wat jou door het leven wordt aangeboden. Mannen retreats.

Hartgedragen Leiderschap

“Ralf: Hartgedragen leiderschap betekent voor mij dat je jezelf losmaakt van de oude beelden, oordelen en aannames over jezelf als man en hoe je leven eruit hoort te zien, die je al te lang beperken. Hierdoor maak je plek voor dat wat je hart je laat zien over wie je werkelijk bent en wat je echt wilt leven. Daarmee neem je de verantwoordelijkheid en zorg voor jezelf op je en neem je jouw plek vanuit authentieke kracht in”. 

De mannen retreat in Tanzania

Je gaat op pad met een groep mannen en zult op zoek gaan naar authentieke daadkracht vanuit rust, wat mooie kwaliteiten zijn binnen leiderschapsontwikkeling. Het avontuur roept en de vraag is of jij bereid bent om jezelf uit te dagen, zowel fysiek als ook emotioneel, want je gaat jezelf tegenkomen en dat is ook waar Ralph als begeleider, jou graag wil ontmoeten.

Let’s do it. Kwetsbaar en krachtig.
Los van aannames, beelden, en overtuigingen over hoe iets moet gaan, ontmoet je de man die je werkelijk bent. 
Lees verder