Onze Mindfulness Zeilreizen, ook voor single's

De behoefte aan reizen is al lang niet meer alleen gestoeld op het ontdekken van andere culturen. Reizen is veel eerder een manier geworden om jezelf te leren kennen en ruimte te maken voor ook de verdiepende en bezielende kant van het leven. Meer mensen reizen graag spiritueel op wat voor manier dan ook.
*Spirituele Vakantie Reizen is Single friendly, onze coaching, mindfulness reizen worden door ongeveer 70% door single's geboekt.

Wil je een mindfulness zeilreis meemaken

Een reis is een prachtige manier om even los te komen van de dagelijkse dingen en om op te laden, zodat je je weer vitaal voelt en de energie en tijd hebt om na te denken over wat jouw dromen zijn. Juist het stappen uit je comfort-zone geeft je nieuwe inspiratie en brengt je op creatieve ideeën.

Een zeil reis voor singles brengt nieuwe ervaringen en inzichten met zich mee en zorgt voor nieuwe contacten. Je ontmoet niet alleen andere singles, je maakt met kennis met andere culturen en ziet de mooiste plekken op aarde. Met gelijkgestemden op reis gaan heeft zo zijn voordelen. 

Wie gaat er mee?

Laten we eerst maar eens een paar vooroordelen uit de weg ruimen. De mensen die deelnemen aan een spirituele reis zijn niet op zoek naar een partner. Integendeel zelfs. Ze zijn veelal vlot, modern, ondernemend en sociaal, staan open voor nieuwe mensen en delen graag hun (reis)ervaringen met anderen. Samen reizen en ondernemen schept een band en creëert nieuwe vriendschappen.

Ik wil op een spirituele vakantie reis want...

Bedenk vooraf wat voor jou de belangrijkste reden is om met een spirituele vakantie reis mee te gaan. Vind je het ongezellig om alleen een reis te maken, is het financieel misschien voordeliger, wil je graag nieuwe mensen leren kennen, wil je werken aan je persoonlijke groei, wil je af van de onrust of onzekerheid?

Ga mee, lees verder over de zeilreizen

Wil je via je werk op reis gaan?

Bezoek dan onze andere website: Zakelijke Coachingsreizen.