Wat is persoonlijke groei?

Vanaf je kindertijd groei je langzaam uit tot een individuele persoonlijkheid. Je gaat steeds meer op jezelf lijken, al zijn er vele invloeden die ons van onszelf afhouden (opvoeding, normen en waarden, school) daar komen we later achter! Want hoeveel van ons zijn niet na je 40ste, misschien pas 50ste op zoek naar zichzelf? Als we willen veranderen, groeien, willen we vaak iets kwijt, iets loslaten. Daardoor krijgen we iets nieuws voor terug.

Wat maakt groei eigenlijk persoonlijk?

  • Groei je in de mate waarin je jezelf bent?
  • Groei je in de manier waarop omgaat met jezelf en de dingen?
  • Groei je in je kwaliteiten en wellicht ook valkuilen?

Wel de moeite waard om daar voor jezelf meer over te weten, dat kan via een persoonlijke ontwikkeling vakantie. Deze vakanties zijn een week in Spanje, Marokko of Italië. Vele mensen zijn je al voor gegaan! Lees maar.

Persoonlijke ontwikkeling reizen

Zoek jij naar een bijzondere reiservaring, met of zonder begeleiding dan ben je bij Spirituele Vakantie Reizen aan het juiste adres. 

Reizen in groepen, alleen of met je partner en familie zijn onvergetelijke herinneringen creëren; en dat is nu precies waar wij al vanaf 2011 goed in zijn.

Je reist in kleine groepen met deskundige trainers en gidsen naar de mooiste duurzame bestemmingen in Marokko, Ghana, Kenia, Griekenland, Tanzania en Nederland. De groeps reizen bestaan uit; coaching reizen, mindfulness reizen en meditatie retraites, vrouwen reizen.

Wij hebben liefde voor onze deelnemers

Onze reizigers krijgen kwaliteit en persoonlijke aandacht. Bij de groepsreizen geven wij een uniek bewustwordings programma. 

We hebben een geweldig team van professionals die ervaren zijn in het geven van de spirituele reizen. Wij gaan op een verantwoorde manier om met de wereld, wij koppelen duurzame projecten aan de spirituele reizen.

Kies daarom Spirituele Vakantie Reizen, wij doen alles voor jouw geluk!

Neem een kijkje bij de individuele-familie reizen

REISINSPIRATIE onvangen?