Wachten mannen op goedkeuring?

Veel mannen die ik zie zou ik een liefdevolle (maar wel gemeende) schop onder hun kont willen geven, want soms is het nodig om even wakker gemaakt te worden uit een 'het is wel goed zo modus'
Is het echt goed zo of hou je jezelf voor de gek?
Kom op man ga iets ondernemen. Ga op avontuur.
Ga jezelf ontdekken en blijf niet in de 'ik wacht wel af' modus hangen.

Op wie of wat wacht je?

Totdat iets of iemand jouw leven leuker gaat maken?
Als je daarop wacht leef je nog in een illusie want er is er maar 1 die jouw leven leuk, avontuurlijk en kloppend kan maken.
Dat ben jezelf. Of vind je jezelf niet zo leuk? Dat kan natuurlijk ook. Nou dat is er nog werk aan de innerlijke winkel. Mooi, diep en eerlijk werk wat gaat over jezelf.

Verantwoordelijkheid nemen 

Misschien ben je helemaal niet blij met de man die je momenteel bent (bent geworden). Kan je daar eerlijk over zijn? Want het begint met eerlijkheid en van daaruit kan je er iets mee.
In essentie ben je een liefdevolle (daad)krachtige man en waarschijnlijk is dat bedekt met allemaal aannames, verhalen en overtuigingen, maar dat is niet wat jij bent. Wat jij bent mag jezelf ontdekken, en dat kan niemand anders voor jou doen.
Veel mannen wachten onbewust nog op toestemming/goedkeuring (vaak zit hier een vader issue onder). Ze blijven (af)wachten totdat dit gebeurt en dan komen ze weer even in actie, omdat iets buiten hunzelf het goedkeurt, of toestemming geeft.
Ja doe maar.
Ja dat mag.

Wie bepaald dat nou eigenlijk hoe jouw leven eruit ziet

Een ander of jij? Hier zit nog een leegte (lees onbenut mannelijk potentieel) in hun eigen mannelijkheid/daadkracht (die wordt doorgegeven via de vader) Het volwassen mannelijke (in iedere man) heeft van niemand toestemming nodig en haalt de goedkeuring ook uit zichzelf.

Met een open hart gaat hij het avontuur van het leven aan, en alles wat hierbij komt kijken is welkom. (Dus ook welkom emoties/gevoelens)

Ik weet uit ervaring dat dit diepe stukken zijn die aangekeken willen worden. Dit gaat niet over jezelf opblazen en laten zien hoe goed je wel niet bent. Dan wil je ook nog door iets of iemand gezien/erkend worden en kom je weer bij die vader uit:-)

Het is allemaal leegde/vragen om aandacht die je wilt opvullen van buitenaf maar dat is een onmogelijke opdracht. Het zal je nooit vervullen, want de echte vervulling komt vanuit jezelf.

Haal de toestemming en goedkeuring uit jezelf. Zet jezelf 'aan' en ga doen wat je vanuit je hart te doen hebt. Ook als het spannend is want juist in dat spannend zijn ontdek je jezelf steeds meer.

Daar zit het leven. Daar ontdek je nieuwe paden/gebieden in jou.

Wacht niet op een ander maar kies en ga je eigen pad. Vanuit je eigenheid opent je hart en daar huist je liefdevolle power.
Go for it. Het is jouw leven, dus haal eruit wat erin zit.

Mannen retreat: Leiderschap vanuit het hart Tanzania

Leiderschap vanuit het hart, gaat over het ontdekken van jouw waarheid en het innemen van jouw unieke plek (als man) hier op aarde. Als je op je plek staat, kunnen je daadkracht en liefde stromen en daardoor kan je als man je liefdevolle kracht inzetten voor dat wat er in je hart leeft. Het is een spannend avontuur dat gaat over ‘kwetsbaarheid’ en laat dat nou een enorme oerkracht zijn. Bekijk de reis.