Reizen is bezinnen en tot rust komen

De kracht van klank in ieder van ons

Sound Healing is bewust gebruik maken van de energie van geluid om meer welzijn te scheppen. De trilling van de klank doet het werk. Niet alleen om je welzijn te verbeteren, maar ook om je bewustzijn te vergroten. Sound Healing is gebaseerd op het gegeven dat alle materie een vibratie heeft, klank dus ook, met een specifieke frequentie.

Veel oude beschavingen en moderne inheemse culturen hebben gebruikt geluid om te genezen en toegang tot een hoger niveau van bewustzijn voor duizenden jaren.

De kracht van klank in ieder van onsSound Healing wordt vaak als instrument ingezet om verandering te bewerkstelligen, bijvoorbeeld via meditatie en het creëren van meer ontspanning. Ook wordt geluid gebruikt om de staat van hersengolven te veranderen om bijvoorbeeld mensen met slaapstoornissen te helpen of creatieve expressie te vergemakkelijken.

Er zijn bijzondere momenten waarbij klank kan helpen, zoals bij moeilijke overgangen in het leven, zoals geboorte en dood. We zien steeds meer dat de medische gemeenschap gebruikt maakt van klank voor verschillende toepassingen zoals tijdens een operatie om pijn te verlichten, galstenen te breken en spieren ontspannen met ultrageluid. Artsen vinden steeds vaker de resonantiefrequentie van organen waardoor ze weer in een gezonde toestand te trillen zijn.

Jouw eigen sound heeft natuurlijk ook een trilling die je in kunt zetten voor je welzijn en ontwikkeling: stemexpressie. Veel mensen vinden het spannend om hun stem te laten klinken, omdat er een idee is dat ze niet kunnen zingen. Daar gaat het met stemexpressie absoluut niet om! Je gebruikt puur je klank die werkt als trilling door je lichaam dat als ware een klankkast is. De trilling van jouw klank, trilt door alle lagen van jouw lichaam. Met klank kun je een innerlijke reis maken door je chakra’s waardoor je op heel subtiele niveaus zowel fysiek en emotioneel meer ruimte, vrijheid en balans kunt scheppen.

Er zijn verschillende manieren om door middel van klank met delen van je lichaam in contact te komen. Je kunt klinken op je organen, maar ook op je chakra's of delen van je lichaam zoals bijvoorbeeld je bekken.

Werken met klank zoals stemexpressie brengt:

  • meer balans en harmonie; je fysieke, emotionele en mentale niveaus kunnen stress, vermoeidheid, spanning los gaan laten
  • je stem laten klinken, schept heel veel ruimte; het brengt een gevoel van vrijheid
  • waar je met je verstand niet bij kunt, kan de kracht van trilling wel bij komen
  • je raakt meer verbonden met je lijf en voelt je meer in je centrum, je fundament wordt steviger
  • je vitaliteit gaat weer stromen

En zo zijn er nog veel meer prachtige resultaten te benoemen. Bovenal: ga het zelf gewoon eens ervaren in onze spirituele reizen/retraite. Klik hierPlaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →