Reizen is bezinnen en tot rust komen

De persoonlijkheid van je kind

Hoe kom je erachter wat het ‘ontwerp’ van je kind is? Want als je dat weet, begrijp je eerder hoe je kind in elkaar steekt en kun je het dus ook beter helpen en begeleiden op zijn levensweg.

Human Design, wat is dat?

Human Design gaat uit van in totaal vijf verschillende typen mensen, die ieder op hun eigen manier in het leven staan en dus om een andere benadering en begeleiding van jou als ouder vragen.

Ze heten de Manifestor, de Generator, de Manifesting Generator, de Projector en de Reflector.

Natuurlijk zijn er binnen de typen ontelbaar veel verschillen. We zijn per slot van rekening allemaal uniek. Vrijwel niemand heeft een identiek design, zelfs eeneiige tweelingen niet.

Karin den Dulk, Human Design coach

Tijdens mijn consulten zie ik dat sommige ouders niet goed weten hoe ze het best met hun dochter of zoon kunnen omgaan, eenvoudigweg omdat ze niet begrijpen hoe hun kind in elkaar zit. Ze vragen zich af: waarom reageert het zo? Waarom doet het zo? Waarom maakt het die keuzes?

Human Design kan je helpen om inzicht te krijgen in je kind. Je ontdekt z’n levenspad, en jouw invloed daarop.

Want als ouder wil je natuurlijk niets liever dan je kind op weg helpen en het de ruimte geven om zichzelf te kunnen en mogen zijn. Dat is toch het grootste geluk dat je iemand kunt toewensen?

De persoonlijkheid van je kindWat kun je doen?

Als iemand me vraagt ​​wat Human Design voor je doet, zeg ik dat heel simpel: 'Het geeft je een manier om beslissingen te nemen die voor jou werken'.

Je kan leren om beslissingen te nemen vanuit jouw échte zelf. Waardoor je succesvol kunt zijn in wat bij jou hoort. Ben jij benieuwd hoe jij je beslissingen zou moeten nemen?

Het 'Jouw Persoonlijke Design' boek

De informatie gaat een leven mee, het verandert namelijk niet. Je zult merken dat je steeds verschillende informatie tot je neemt in verschillende fases van je leven.  Zo kun je het na de geboorte van een baby geven, of aan mensen die gaan trouwen, aan jezelf, je partner, vrienden, etc. 

In iedere levensfase hou je je met andere aspecten van jezelf bezig, elke keer kun je het boek erbij nemen om te experimenteren en jezelf goed te leren kennen en begrijpen, maar ook de ander te leren begrijpen.  Als je er namelijk iéts mee leert, dan is het wel dat iedereen uniek is.

Koop hier je persoonlijke Design boekPlaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →