Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

← Blog ← Thema spirituele-reizen

08feb

'Een Kluizenaar, is dat echt een talènt?

Ik vecht al mijn hele leven tegen die neiging in mezelf van veel behoefte hebben aan alleen zijn, aan stilte en rust, aan me regelmatig willen terugtrekken. Want dat is toch geen 'normale' behoefte, dat is toch....ik weet niet, ráár?! Dat denk ik tenminste, wie heeft dat nou...'

De opluchting die het haar gaf, een vrouw van ergens in de 50, om te ontdekken dat deze 'neiging' een archetypische kracht vertegenwoordigt, en geen 'afwijking' is, was ontroerend om te zien.

Aan het einde van de dag ging ze naar huis met de rijkdom van haar 12 talenten en in het bijzonder voor het eerst in haar leven gelukkig met haar Kluizenaar.

Hoe goed ken jij jezelf en waardeer je 'neigingen en behoeften' die misschien afwijken van de norm, afgekeurd zijn toen je opgroeide of zijn ondergedoken omdat ze niet passen in je zelfbeeld?

Bureau WonderWell in Zutphen

De thema's talentontwikkeling en bezieling zijn steeds belangrijker in onze kantelende samenleving. Het behoort tot mijn missie om mensen bij te staan in het proces van het (her)vinden van hun intrinsieke kracht en bestemming, zodat angst en onzekerheid kunnen transformeren naar vertrouwen en verhoogd bewustzijn. 

Bron blog en talentontwikkeling Michèle Wattel
Haar website is: http://www.wonderwell.nl/htm_nl/agenda.htm

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Ons Reisaanbod