Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

← Blog ← Thema relatie-liefde

06dec

Ga je mee op een fantastische zeilreis in de Caribbean?

Lien Pepermans: Ik voel me gelukkig, zalig gelukkig. Ik hou van dit leven en ben zo blij dat ik in 2012 ‘gesprongen’ ben. Ik ben gesprongen in een avontuur waarvan ik niks wist en tegelijk zo zeker van was. Ik had nog nooit gezeild, Gi en ik wisten niet hoe we onze droom financieel zouden “trekken”…en toch was er een ongelofelijk diep vertrouwen. We voelden allebei ‘JA DIT IS HET !!'

Dit is helemaal wat we willen en dat is het nog steeds! Ons leven is nog dieper en mooier geworden. Onze droom is meer dan ik ooit had kunnen “dromen”. Ik heb voor ik in dit avontuur sprong, veel gelezen ivm de wet van aantrekking, leven in het ‘Nu’, cursussen ‘life coach’ gevolgd, yoga & meditatie gedaan, … Op onze boot, samen met Gi, vloeit dit allemaal samen als één natuurlijk en krachtig geheel. Het intense samenleven dicht bij elkaar en het “afhankelijk” zijn van de natuurelementen, heeft mij nog meer doen stilstaan bij wie ik ben en wat ik wil. Het is gezakt van het “rationeel” weten naar een intuitief krachtig voelen.

Elke dag is nieuw, onbekend, een avontuur, een spel, een ervaring waarin mijn hart krachtig straalt en heel aanwezig is. Ik voel zoveel liefde in mij stromen, ik voel zoveel liefde rondom mij en deze liefde wil ik met jou & iedereen delen. Want dat is wat we allemaal zijn: LIEFDE !!!

Gi: Ik ben zot van de zee, van boten en van Lien. Ik vind het heerlijk mensen te ontvangen op de boot en hou van open communicatie. Ik ben er van overtuigd dat als we allemaal kwetsbaar zeggen wat we nodig hebben, de wereld een fantastische plek wordt. 

Ga hier naar de zeilreizen

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Ons Reisaanbod