Reizen is bezinnen en tot rust komen

Mens durf te leven..

​Trek jij Geluk aan in je leven? Kijk eens met andere ogen naar jezelf en wees verrast...  

Geluk, wie wil dat nou niet? Het liefst willen we ons altijd gelukkig voelen. Oké, misschien zo nu en dan heel eventjes niet, alleen voor de vorm. Zodat we daarna weer een euforisch gevoel van geluk kunnen ervaren. Altijd geluk in je leven, sprookje of niet?

Het leven van alledag laat voor de meesten onder ons toch met enige regelmaat het toneel zien van strubbelingen, lastige momenten, strijd, weerstand, teleurstelling, onaangename verrassingen. Heb jij andere ervaringen? Gaat bij jou over het algemeen de ene week net zo soepel als de volgende? Dan heb je geluk! Wat kan het geheim daarvan nou zijn?

Wat maakt nou dat de ene persoon zich vrijwel nooit uit het veld laat slaan en zich ronduit gelukkig voelt, terwijl een ander het ongeluk over zich af lijkt te roepen en weer een ander het ene moment helemaal happy is en het volgende moment met teleurstelling rondloopt.

Je Mindset

Het antwoordt ligt waarschijnlijk besloten in de mindset die je hebt. Natuurlijk zal er ook gewoon een element van heel positieve genen hebben in meespelen. Vaker zal het hebben van een positieve mindset bepalend zijn voor je gelukservaring. Veerkracht is ook een essentieel ingrediënt, als ook enig relativeringsvermogen. Want niet alles gaat over jou. Of eigenlijk, alleen jouw innerlijke wereld gaat over jou! De rest behoort de innerlijke wereld van anderen toe. En dat is meteen goed nieuws: als jij alleen over jouw innerlijke wereld gaat, heb je ook meteen de touwtjes in handen om met jezelf aan de slag te gaan als je meer geluk in je leven wilt ervaren.

Trek jij geluk aan in je leven?

Wat kun je nou zelf vanuit jouw innerlijke wereld doen om meer geluk in je leven te ervaren? Een positieve mindset, veerkracht, relativeren. Mooi als je dat kunt. Maar er is een diepere laag. Een laag die geraakt wordt als je echt eens anders naar jezelf gaat kijken. Wat valt er dan te ontdekken? Anders naar jezelf kijken doet je misschien versteld staan over delen van jezelf waar je het bestaan niet van wist. Overtuigingen die jou heel erg parten spelen in je dagelijkse dosis gelukt, of misschien wel eigenschappen die veel meer schoonheid in zich dragen dan je zelf doorhebt.

Ben je veel krachtiger dan je denkt? Is juist je sensitiviteit op een andere manier bezien ineens een grote kracht?

Mens, durf te leven. Durf met andere ogen naar je zelf te kijken je jezelf het grootste geluk van de wereld te gunnen!

Een spirituele reis heeft invloed om gelukkiger te worden, vele deelnemers zijn je voorgegaan, lees maar.

Vraag Nu GRATIS E-book aan; Het leven wil jePlaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →