Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 18 aug - 25 aug 2018 Festival van liefde 18 aug Spanje Spanje-Girona 879,-

Inleiding Het Festival

 Het Festival van Liefde 18 - 25 aug Spanje

Het Festival wordt gegeven door Marius Engelbrecht en Diana Bergsma. 
Wil jij een prachtige, inspirerende en liefdevolle week ervaren? Doe dan mee! Het Festival van Liefde is een avontuur van je hart, van anderen ontmoeten, de verbinding met jezelf versterken, nieuwe ideeën krijgen, je energie verhogen, vertrouwen ontwikkelen en je laten inspireren over het thema liefde. Hoe is het festival ontstaan? Lees meer

Kies uit het ruime aanbod van workshops en bepaal hoe jouw week eruit gaat zien. je bent vrij om te doen wat je wilt, je bent niets verplicht. Een duik in het zwembad, een wandeling in de bergen, lekker eten, nietsdoen, dorpjes bezoeken, ontspannen en het vuur van liefde ervaren. Enthousiast? Gelijk je aanmelden!


Workshops met Marius:

*  Het lied van je hart
Het hart werd in de Renaissance ‘de zon van je zonnestelsel’ genoemd, de bezielende verwarmende en wetende kern in ons. Tijdens deze workshop ga je je hart voelen en laten klinken. Je zult merken dat je hart eigen wijsheid heeft en eigen klanken. Verwonder je over de klanken die komen. Een deelneemster zei na deze workshop: ik heb er een vriend bij.
* Stem, vertrouwen en vrijheid
Soms is je stem bedekt door schroom of juist je best doen – dit geldt voor ons allemaal in meer of mindere mate. Vaak willen we daar vanaf en dan wordt het meestal alleen maar erger. In deze workshop benaderen we onze remmen en patronen vanuit liefde: we heten ze welkom en laten ze klinken. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent. Jouw stem, jouw leven, jouw lied.
* Stemexpressie 
Een ontdekkingsreis in klank. Klinken, bewegen, ontmoeten, jamsessies en veel meer. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en krachtige stem ontdekken en vanuit je diepste kern klinken. We volgen zoveel mogelijk de krachten van de natuur: vloeiend en staccato, melodie en ritme, staand en stromend, alleen en samen. Het zijn de bewegingen van de natuur, en van het leven zelf.
* De helende stem
Ontdek de helende kracht van je stem! Maak via je stem verbinding met je lichaam, je ziel en je leven. In de werkwijze die ik ‘helende stem’ noem gebruiken we ons lichaam als klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem te laten vibreren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten.
* Modderbad voor mannen
Met mannen onder elkaar valt er een dun doorzichtig laagje af. We worden jonge honden, krijgers en priesters. Beleef de vrijheid en verbind je met aarde. Leg je masker af en geef klank aan wie je eigenlijk bent.
* Het Latifa gebed
Een eeuwenoud gebed uit de Soefi-traditie is heel simpel maar verbindt ons tegelijkertijd met een diepe kern. Tijdens dit festival neemt Marius ons mee via de woorden en via klanken en wat die in ons oproepen. Ik besta - Ik verlang - Ik hoop - Ik vertrouw - Ik laat los - Ik heb lief - Ik ben bereid. Om het echt uit te spreken en te leven is iets groots.
* Verborgen liefde
Elk kind wil liefde, verlangt ernaar, wordt erdoor gevoed, reikt ernaar uit. En als mensen sterven is de meest geuite zin ‘Ik hou van jou’. Liefde is het begin en het eind, de bron van het leven, het gevoel dat ons het meest geluk geeft en waar we altijd weer naar verlangen. Toch is liefde niet voor iedereen even makkelijk te voelen. Soms is liefde verborgen onder ongeloof, onder opgegeven hoop, onder wantrouwen en maskers. Of veel simpeler: onder ‘geen tijd’. Dit zijn allemaal lagen die de liefde bedekken en diffuus maken. Hoe komen we door die lagen heen? Hoe vinden we toch weer het lichtschijnsel dat liefde is, het vertrouwen dat het echt ook in jou leeft? Tijdens deze workshop reikt Marius je praktische oefeningen en tips aan om de weg weer te openen naar een leven met hart en ziel.


Workshops met Diana:

* Licht, Liefde en Overvloed
Mensen zijn licht en liefde, dat is de mening van Diana. Echter soms kunnen we onszelf niet zo beleven, dan zitten we vast in oude overtuigen. 
* Modderbad voor vrouwen
Liefde is ook de zachte aanraking van je lijf, je open stellen voor een ander en vertrouwen ontwikkelen. Een bijzondere ervaring om klei op je lijf te smeren of je laten insmeren, je voelt puur en onbezorgd in je naaktheid. Je voelt je vrouw zijn, en dat mag je laten horen in klanken of stilte.
* In dialoog met je hart
In contact komen met je hart is niet altijd even makkelijk, we helpen je daarmee om vanuit een Hart visualisatie beter te voelen wat er leeft. In stilte ga je daarna een beeld maken van wat je gevoeld of gezien hebt. Een mooie reis naar je hart.
* Het verhaal over liefde
Ieder heeft een verhaal over liefde in zijn leven, soms heb je dat niet in je bewustzijn. Liefde gaat over zo vele dingen in je leven en het is belangrijk jou ervaringen te mogen delen. En dat doen we op een verhalende manier en de kunst is om de verhalen aan te laten sluiten .....in theater vorm.
* Je wilt uit de box
Soms zit je vast in iets en je wilt eruit maar weet niet hoe. Je zit in de box. En hoe kom je eruit? Dat is de vraag...we gaan oefenen en het uitgangspunt is dat in elke situatie alleen "liefde" de oplossing is. Wat, Hoe en waarom? Doe mee en ervaar het.
* Je bent meer dan....
Een masker, gezicht, een lijf....! Natuurlijk zien we eerst het lichaam van de ander en daar reageren we op, vaak al met oordelen. In deze workshop ga je de ander op een andere manier waarnemen, je maakt vanuit verbinding en liefde contact met de ziel. Vanuit dit contact maak jij op jou manier een beeld met verf, pastel, klei. 
* Laat alles stromen...
Je kent dat wel hoe de dingen zo blijven vastzitten in jezelf. Liefde is ook jezelf toestaan dat het weer mag stromen waardoor je weer vrij kan ademen en je weer lekker in je vel zit. Diana neemt je mee in een chakra soundhealing waardoor jou energiepunten (chakra's) in beweging worden gezet. Samen creëren wij een hoge energie waardoor we weer kunnen stromen...
* Alles is mogelijk....
Door het ritme van alledag en drukte in je hoofd kom je vaak niet meer toe aan: fantasie. En fantasie hebben is een groot ding! Waarom? We gaan je weer wakker schudden om terug te gaan naar je fantasieën die je had als kind, als jongere en volwassene. Wat heb je gedaan met deze fantasieën? Vergeten? Niet serieus genomen?  Wist je dat het hebben van fantasieën ertoe bijdraagt aan jou geluk? Laat je verrassen....
Je liefde tonen...
Liefde tonen in zachtheid is niet altijd vanzelfsprekend, zeker als je "denken" het overneemt. We laten ons meevoeren in zachtheid en stilte om de stille aanraking (geen seksuele) diep op je in te laten werken. Het is zo helend om in tederheid te mogen zijn.


 Workshops samen met Diana en Marius

Waterwiegen
Waterwiegen is heel bijzonder, in alle zachtheid gewiegd te worden in de armen van Diana of Marius. Vele deelnemers hebben het gevoeld als: terug naar je kind zijn, alles loslaten, tijdloos, naar je kern, overgave. Wij zijn benieuwd hoe jij het gaat ervaren, welkom!
Sunrise programma
Met Diana of Marius aanschouw je de zonsopgang in een mediatie, in rust, met het zingen van een mantra, of simpelweg in het "zijn".
 


Als je weer naar huis gaat

Elk jaar blijkt dat we het moeilijk vinden om afscheid te nemen. We hebben zoveel moois met elkaar meegemaakt. Nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. Onze harten zijn open, ons bewustzijnveld en energie zijn sterk verbonden. Natuurlijk hopen wij dat je hart nog lang open blijft en dat je de nieuwe inzichten en ervaringen in je leven kunt integreren. Maar bovenal dat Liefde weer leeft in jou. 
Wij, Diana en Marius danken jou!

Naar boven

Voor wie

Voor wie is dit Festival van Liefde?
Voor mannen en vrouwen uit België en Nederland. Voor alle leeftijden!!


Is het Festival een verplicht programma?
We vragen iedereen bij de opening en afsluitceremonie te zijn daar tussenin is helemaal aan jou. Iedere dag wordt er een dagprogramma gepubliceerd waarin wordt aangegeven welke workshops er wanneer gegeven worden. Je kunt een keuze maken uit een of meerdere workshops die je aanspreken.


Is dit Festival net als andere Festivals?
Het Festival van Liefde is zoals een innerlijke reis die je voor jezelf maakt en samen delen we onze ervaringen op een spirituele wijze. Liefde is het centrale thema en rondom dit thema worden er verschillende workshops aangeboden waarin jij je verder kan ontwikkelen als mens.

Dit Festival is een uniek festival in Spanje waarin je vooral wordt uitgenodigd om de Liefde in jezelf te verkennen, uit te dragen, te helen en in te zetten voor een liefdevolle wereld.


Krijg ik het programma thuisgestuurd?
Nee, je krijgt te plekke op de locatie inzicht in het programma en je kunt je dagelijks inschrijven op de verschillende workshops


Wat eten we?
Het eten zal voornamelijk een mediterrane keuken zijn met uiteraard Spaanse en Catalaanse gerechten, zoals gazpacho, tortilla de patatas enz. Met uiteraard veel groentes als aubergines, courgettes, artisjokken, tomaten, knoflook, ui en peulvruchten zoals kikkererwten, linzen en bonen. En er komt regelmatig een visje op tafel; zoals bv. sardines, garnalen, iets met tonijn... en je hebt hier de kazen van zowel koe als geitenmelk. En we serveren gezonde salades met pasta, couscous en rijst.


Waar is het Festival?
 


Hoe zijn de slaaplamers verdeeld?
 


Wifi
Je hebt je vrij toegang tot WIFi


Alcholhol en Drugs gebruik, hoe gaan we daarmee om?
Het festival van Liefde is een bewustzijnsfestival.
Onze ervaring is dat drugsgebruik van negatieve invloed is op het bewustzijnsveld wat we met zijn allen creëren, vandaar dat we het gebruik hiervan ontraden. Wil je toch alcohol drinken dan is het toegestaan mits met mate, het kan invloed hebben op je emoties en je handelen. Wees dus voorzichtig!

Naar boven

Prijzen

Jouw investering is €879,-   * zie toelichting prijzen, inclusief locatie en maaltijden

Inclusief het festival is:

 • Je hebt vrij gebruik van alle voorzieningen van de locatie
 • Op basis van een 2/3/persoons slaapkamer of een ingerichte tent.
 • 7 overnachtingen, 7 x ontbijt, 6 x lunches, 7 x diners
 • thee, koffie
 • alle workshops
 • zwembad

Exclusief het festival is:

 • je betaald €20,00 euro inclusief BTW, boekingskosten voor Certow Escrow
 • reiskosten
 • excursies
 • frisdrank, sapjes tussen de maaltijden door
 • maaltijden en drankjes buiten de locatie
 • huur mountainbike 20 euro voor een dag en 10 euro voor een middag.

*Hoe betaal ik de factuur

 • Van Certow Escrow krijg je de factuur, dat is een garantie fonds waarmee je geld veilig staat
 • En je krijgt een factuur van de locatie, dat is samen: €899,- inc BTW en boekingskosten.
 • Wanneer bekend is hoe groot de groep is dan pas kunnen wij de 1 pers. kamers toezeggen, dan betaal je €77,- extra

We zien je graag en meld je tijdig aan!

Naar boven

Team

Diana Bergsma

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de aarde, de natuur en mensen. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd. In mijn leven gaat het om liefde en volgens mij is dat ook het enige waar het in het leven over gaat. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Dat heeft een diepgaand effect gekregen in mijn spirituele ontwikkeling. Ik beleef mezelf als een mens die vanuit liefde en licht leeft en werkt. Ik help mensen graag om hun licht en liefde bron te versterken. Waardoor zijzelf hun waarheid vinden. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.
Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach, kunstzinnig, psycho - sociaal, agogisch counselor. Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring, Lees over mijn studies! 

Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het doet mijn hart goed als ik zie dat mensen zichzelf vinden, hun verlangens, dromen en hart weer volgen en vertrouwen op hun intuïtie. 

Alle reizen zijn gemaakt vanuit het idee dat je tijdens je vakantie tot rust komt,  leert over andere culturen, en jezelf ontwikkelt als mens. Een prachtige combinatie die onze deelnemers erg waarderen.
Mijn collega's die zelf ook zzp'er zijn geven de inhoud van de reis op eigen verantwoordelijkheid.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Marius Engelbrecht

Marius Engelbrecht geeft nu zo’n twintig jaar workshops, trainingen en individuele begeleiding in stemexpressie en verschillende wegen van persoonlijke groei en therapie.
Enkele inspiratiebronnen zijn, op gebied van drama en zang vooral de Grotowski-methode (een sterk fysieke acteurstraining) en op gebied van psychologie een opleiding in hypnotherapie maar ook zijn eigen onderzoek naar mensbeelden en therapie in verschillende tijden en culturen. Daar kwam hij onder andere de menskunde uit de Renaissance tegen, waarin ze uitgingen van wisselwerking tussen hoofd, hart en buik (‘de drie zielen’). Naast drama, zang en psychologie vormde ook zijn eigen stotteren een inspiratiebron voor zijn werk, hoe hij het stotteren heeft leren hanteren en laten smelten.

Hij heeft stemexpressie ontwikkeld tot een uitgewerkt vak, een soort way of life zoals sommige deelnemers zeggen, met verschillende wegen die elk andere aspecten in jou oproepen en tot ontwikkeling brengen, zoals oerzang, helende stem, bekkenstem en meer. Hij geeft stemexpressie in workshops, weekends, weken en een jaartraining, die inmiddels is uitgegroeid tot een driejarige opleiding. Stemexpressie is een weg naar bevrijding, echtheid, bezield leven en liefde.

www.mariusengelbrecht.nl

Naar boven

Reisschema

DAG 1 » zaterdag

19.30 -  Diner
20.30 - 22.00 Kleine voorstel ronde en dan dansen

DAG 2 » zondag

07.30 - 08.15 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 met de hele groep
12.00 - 13.30 met de hele groep
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 17.30 Vrij
17.30 - 19.30 Middagprogramma
20.00 - 21.00 Diner
21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 3 » maandag

07.30 - 08.15 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 met de hele groep
12.00 - 13.30 met de hele groep
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 17.30 Vrij
17.30 - 19.30 Middagprogramma
20.00 - 21.00 Diner
21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 4 » dinsdag

07.30 - 08.15 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 met de hele groep
12.00 - 13.30 met de hele groep
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 17.30 Vrij
17.30 - 19.30 Middagprogramma
20.00 - 21.00 Diner
21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 5 » woensdag

07.30 - 08.15 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 1e programma
12.00 - 13.30 2e programma
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 19.30 Vrij en excursie opties
20.00 - 21.00 Diner

DAG 6 » donderdag

07.30 - 08.15 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 met de hele groep
12.00 - 13.30 met de hele groep
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 17.30 Vrij
17.30 - 19.30 Middagprogramma
20.00 - 21.00 Diner
21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 7 » vrijdag

07.30 - 08.15 Sunrise programma
08.30 - 10.00 Ontbijt
10.00 - 11.30 1e programma
12.00 - 13.30 2e programma
13.30 - 14.30 Lunch
14.30 - 19.30 Vrij
20.00 - 21.00 Diner
​21.30 - 23.00 Avondprogramma

DAG 8 » zaterdag

10.00 koffers gepakt en uit de kamers.

Naar boven

Vervoer naar Spanje-Girona

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!


 

Naar boven

De locatie » Accra - Dzita » Dzita » Spanje-GironaDzita
Spanje-Girona

Naar boven

Klimaat Spanje-Girona

Klimaat Girona
Girona heeft ondanks zijn inlandse ligging een mediterraan klimaat dat sterk wordt beïnvloed door de Middellandse Zee. Doordat Girona iets verder landinwaarts ligt staat de stad minder onder de invloed van het koelende effect van de Middellandse Zee. Waardoor de temperatuur hier in de zomermaanden net iets hoger kan liggen. In de wintermaanden zorgt dit er juist voor dat het het hier net iets koeler zal zijn. De gemiddelde neerslag valt hier te verwaarlozen en alleen in de late herfstmaanden zal hier neerslag voor kunnen komen. 

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Bij ons kun je kiezen voor een groepsreis, individueel, met je gezin, relatie of organisatie. Wij hebben vele mooie reizen zoals: avontuurlijke coaching en mindfulness reizen naar Kenia, Ghana, Italië, Griekenland, Marokko en Spanje. Prachtige meditatie, motor of kamelen reis in de woestijn van Marokko. Zeilreizen naar Maleisië en Thailand. Wellness en safari reizen, culturele rondreizen en het Festival van Liefde.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching meditatie of mindfulness reis te ondernemen. Daarnaast zijn deze reizen in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. 

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen voor een brede groep mensen toegankelijk is. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. 

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Onze deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Op de website vind je onder ‘vervoer’ de links naar verschillende maatschappijen en de vluchten die reeds geboekt zijn.

Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van een goede vlucht!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Kijk NU bij ons reis aanbod

Naar boven

 • Festival van liefde 18 aug Spanje