Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 31 okt - 12 nov 2017 Vrijheid, Inspiratie, Transformatie in Kenia Afrika-Kenia 2399,-

Inleiding Reisprogramma

Unieke Kenia spirituele reis met Safari

Met deze prachtige reis kunnen nu nog maar 1 deelnemer mee! Boek op tijd!

Ben jij op zoek naar het ultieme gevoel van vrijheid? Dat ga je ervaren in deze overweldigende reis, te midden van wilde dieren, de natuur en de serene rust van de locatie. Vrijheid en ruimte voor je ontwikkeling, je hart en je verlangens om uiteindelijk vrij te zijn. Deze reis geeft avontuur! Geniet mee van een 3 daagse safari, een fantastisch coaching programma en een 8 daags verblijf in een top locatie aan de Indische Oceaan. Leer loslaten door floating in the mangrove en verwelkom het nieuwe in je leven. Mediteren in de wildernis brengt je in het hier en nu.

Watamu Treehouse, een beleving op zich

Je verblijft in het Watamu Treehouse in Kenia, geselecteerd in 2014 als een van Kenya Airways Msafiri Magazines "100 meest onvergetelijke ervaringen" wereldwijd. Watamu Treehouse is gelegen op een van de mooiste stukjes van Watamu strand en is gebouwd hoog in de bomen, heeft een unieke architectuur en biedt een 360-gradenpanorama. Geniet van de aapjes die boven het zwembad spelen in hangende takken, je dagelijkse cocosnoot smoothie in 1 van de mooiste zalen ooit. 

Als je vrij bent, kan je elk moment zijn wie je bent.... Dit was voor mij het thema van deze retraite in Kenia, die echt in een woord geweldig was! Ik heb het gevoel dat ik deze week grotere stappen heb gezet in mijn ontwikkeling dan in alles wat ik hier voor gedaan heb. Veel liefs, Marielle

Vrijheid, Inspiratie en Transformatie

De kracht van deze coachingsreis is dat jij centraal staat. Wij werken met krachtige thema's die je helpen om je spiritueel en persoonlijk te ontwikkelen.

Coaching op een unieke manier...Diana begeleidt jou op deze reis op haar eigen manier: ze komt snel bij de kern, gaat de interactie aan, pakt door, is lekker direct, stevig en liefdevol. Zij weet precies de juiste snaren te raken en daarvan leer jij. Zij deelt haar wijsheid en ervaringen graag met jou. Diana helpt jou om dat wat onbewust al aanwezig is, bewust te maken. Pas dan kun jij echt onderzoeken wat jij anders wilt in je leven.

In je persoonlijke ontwikkeling staat vooral transformatie van beperkende gedachtes en overtuigingen voorop. De spirituele ontwikkeling is gericht op het vergroten van je energie, leven vanuit liefde, overvloed en het versterken van je intuïtie.

 

 

Resultaten die je mag verwachten:

 • je voelt hoe vitaal en krachtig je bent 
 • je opent je hart, versterkt je zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • je leert loslaten en te zijn in het "NU"
 • je bent creatiever en je durft nieuwe uitdagingen aan
 • je vertrouwt meer op je intuïtie en je hart
 • de verbinding met je hogere zelf is versterkt, meer leven vanuit liefde
 • je bent vrijer en je beheerst de kunst van transformatie

Werkvormen

Hieronder vind je een aantal dynamische werkvormen die we inzetten tijdens deze reis. Ze helpen je om in beweging te komen.

 • Stemexpressie, Dramawerkvormen, Gesprekken en Visualiseren
 • Creatief denken, Opstellingen, Voice Dialogue en ​Lichaamswerk
 • Floating in the mangrove, Waterwiegen, Leren denken in overvloed

De opzet van deze Kenia reis was “vrijheid, inspiratie en transformatie”, en dat heeft het mij allemaal gebracht, en zoveel meer… Deze reis was voor mij een TOTAAL ervaring, die zeker nog heel lang zal blijven nazinderen. Ik ben zo blij dat ik mezelf deze reis heb gegund, ik zie het als een investering in mezelf en het was meer dan de moeite waard. Deze reis was in alle opzichten overvloed. Liefs Maria

Lees het reisverslag van Diana

De Safari

Deze prachtige safari is georganiseerd door Fika Safari

8 nov: Dag 1: Pick-up Watamu Treehouse – Tsavo West NP
Vandaag start jullie safari! Vertrek na het ontbijt in de richting van het Tsavo National Park. Het park bestaat uit savanne afgewisseld met open vlaktes, grasland, savanne, bergen, semi-woestijn, steile rotsen en vulkanische bergkammen. Vanwege de hoogteverschillen zijn er diverse plekken met geweldige uitkijkpunten. 
Accommodatie: Luxury twin tent bij Voyager Ziwani o.b.v. volpension.

9 nov: Dag 2: Tsavo West – Amboseli NP
De volgende dag vertrekken jullie vroeg en wordt er onderweg gestopt bij de Mzima Springs en Shetani Lava Flows uitzichtpunt. Vervolg jullie reis door het Amboseli National Park met een game drive en-route. Arriveer bij de safari lodge voor een welverdiende lunch. Na wat tijd voor ontspanning is er in de namiddag een game drive gepland.
Mzima Springs is een heldere bron waar via een onderwater kamer de nijlpaarden geobserveerd kunnen worden. Shetani Lava Flows ligt aan de voet van de steile Ngulia Hill en het noordelijk gelegen Chyulu voornamelijk bestaande uit verschillende vulkanische kegels strekt de Shetani lava als een zwart lint door het landschap.
Accommodatie: Standard tent/kamer bij Sentrim Amboseli o.b.v. volpension.

10 nov: Dag 3: Amboseli NP
Na het ontbijt verlaat het camp/lodge en begin met het verkennen van het Amboseli National Park. Het definitieve programma mogen jullie zelf met de gids doornemen. De opties zijn om de gehele dag op game drive te gaan (met picknick lunch) of te kiezen voor een ochtend game drive om daarna terug te keren in de lodge voor een lunch en ontspanning, gevolgd door een game drive in de namiddag.
Het Amboseli National Park een van Kenia’s beste parken om grote kuddes olifanten van dichtbij te bekijken. Het park is een van de meest populaire parken in Kenia en op een heldere dag biedt dit park je een prachtig uitzicht op de hoogste bergtop van Afrika, de Mount Kilimanjaro.
Accommodatie: Standard tent/kamer bij Sentrim Amboseli o.b.v. volpension.

11 nov: Dag 4: Amboseli NP - Vertrek Nairobi JKIA
De laatste dag van de reis is aangebroken. Na het ontbijt is het tijd om de spullen te verzamelen om vervolgens het laatste stuk van de reis in te zetten. Rijd door typische Afrikaanse savanne landschap met onderweg vele lokale boerderijtjes en kleurrijke Masai herders met hun vee. Onderweg kan worden gestopt voor een lunch bij een lokaal restaurantje (niet inbegrepen). Jullie worden in de namiddag naar het Nairobi Jomo Kenyatta International Airport (JKIA) gebracht voor jullie aansluitende vlucht met verdere internationale regelingen.

12 nov: aankomst op Schiphol

Een reis kopen is geen jurk kopen

Natuurlijk is het spannend om op reis te gaan. Je kunt kiezen tussen thuis blijven of een sprong in het diepe te wagen. Dat betekent uit je comfortzone. Dat is nieuw en soms eng, maar het helpt je op je weg naar een gelukkig en vrij leven. Je ervaart jouw reis in veiligheid en met de begeleiding en steun van Diana en je reisgenoten. Hoe meer lef jij toont, des te meer deze reis je brengt. Je leert zoveel over jezelf, dat je hele leven je voordeel ermee doet. Je investeert in de rest van je leven. Welke waarde hang jij een heerlijk, vrij leven?

Voorbereiding

Na je aanmelding krijg je een telefonisch kennismakingsgesprek en een inschrijfformulier. Dat betekent dat we ons samen goed kunnen voorbereiden op de aandachtspunten.

 

Naar boven

Voor wie

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling. Jong en oud. We leren van elkaar!

►Deze coachingsvakantie is, in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen en stemexpressie.

Bovendien krijg je inspiratie / ervaar je hoe je diverse werkvormen kunt inzetten in je coachingspraktijk. (i.v.m. op te voeren scholingskosten kunnen zelfstandigen hiervoor een factuur vragen).

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coachingstraject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coachingsreis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coachingsreis (deels) vergoeden.

Naar boven

Prijzen

 

Inclusief de reis is

 • Je betaald de reis in 3 delen.
 • Investering voor particulieren is €2399,-  zie *toelichting prijzen 
 • Boekingskosten STO
 • Je hebt vrij gebruik van alle voorzieningen van de Treehouse zoals zwembad, tuinen, eigen strand
 • Alle verse, voedende vegetarische/vis of vlees maaltijden (dieeët is mogelijk)
 • Handdoeken, bedlinnen, zwembad handdoeken
 • Transfers van en naar vliegveld
 • Excursie Floating in the mangrove, ontbijt op het strand
 • Water, thee en koffie de gehele dag door
 • Dagelijkse zonsondergang smoothie op het dakterras
 • Verse kokosnoot of sap bij elke maaltijd
 • Onderdeel coaching in groepsverband
 • Onderdeel bezinnings programma
 • Onderdeel groeps activiteiten
 • Onderdeel rust en ontspanning, zwemmen in de zee, wandelen, luieren, strandwandeling,
 • Wandelingen langs het strand en in het dorp, Snorkelmateriaal, Floaten door mangrove incl ontbijt op het strand

Exclusief is:

 • Reiskosten, je vlucht
 • Andere excursies
 • Je visum
 • €20 boekingskosten STO
 • Koffie, sapjes en alcohol buiten het programma
 • De fooien voor de gids en locatie, ongeveer €20,- per persoon
 • Andere kosten zoals reis- en annuleringsverzekeringen
 • Maaltijden en drankjes buiten de locatie

Safari kosten inclusief

 • All park entry fees
 • Fee voor de touroperator
 • Accommodation based on 3 x 2 people sharing (twin beds) and 1 single room
 • Accommodation and meals, last day only breakfast
 • Transport 4X4 safari minibus with radio call and pop up roof (only for you)
 • Pick-up at Watamu Treehouse / Drop-off at Nairobi JKIA
 • Bottled drinking water (1 liter per person per day)
 • Services of experienced (English speaking) driver/guide

Safari kosten exclusief

Return international & domestic flights, visa fees, optional excursions, AMREF Tourist Scheme B insurance ($16 per person), drinks, medical/luggage/personal insurance, optional activities and excursions, drinks, tips (recommended) and extra services (i.e. laundry, telephone calls), all items of personal nature.

* Toelichting prijzen de hele reis

 • €2399,- incl. btw. (particulieren) voor twee persoonskamer ( de kamers en bedden zijn zeer ruim en groot)
 • €2399,- excl. btw. (zzp) voor twee persoonskamer, alleen als je dit wilt voor scholings doeleinden
 • €2599,- excl. btw voor managers, leidinggevenden en medewerkers, outplacementbudget, twee persoonskamer. 
 • Wil de de reis zakelijk boeken dan kan dat. Lees hier onze tips

Welke koffer neem ik mee?

Je kunt maximaal 15 kilo meenemen en dan het liefst in reistassen voor de safari bus. Op die manier kunnen we de tassen kwijt!

Mogelijke excursies als optie
- Dolfijnen trip
- Snorkelen
- Zonsondergang cruise
- Kajak trip 

Toelichting Inentingen

Inentingen en malaria Inentingen zijn voor reizigers uit Nederland niet verplicht, maar wel verstandig. Er komt Malaria voor in grote gebieden van Kenia, dus wij raden aan contact te zoeken met de GGD of uw huisarts om te zien wat je het beste kunt doen om jezelf hiertegen te beschermen.

Kijk op de site van de GGD http://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/kenia voor de actuele aanbevelingen met betrekking tot de inentingen die je nodig hebt voor deze reis.

Visa en reispapieren Voor de reis naar Kenia is een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is, plus een visum.

Voor meer informatie: Nederlandse Visumdienst en Ambassade Informatie www.visuminfo.nl Laan van Nieuw Oost-indië 1-E, 2593 BH Den Haag, Nederland +31 70 345 698

Naar boven

Team

Diana Bergsma

Ik ben Diana Bergsma, directeur en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de dood, de aarde, de natuur, de dieren, de sterren en planeten. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd, het geeft zin aan mijn leven. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Daar heb ik mezelf leren kennen. Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach.

Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het doet mijn hart goed als ik zie dat mensen echt veranderen, hun verlangens en hart weer volgen en vertrouwen op hun intuïtie. Dat zij weer in contact komen met hun hogere zelf. Ik beleef mezelf als een mens die vanuit liefde en licht leeft en werkt. Ik help mensen graag om hun licht en liefde bron te versterken. Waardoor zijzelf antwoorden vinden. Ik mag je graag motiveren om in beweging te komen op een speelse en intuïtieve manier waardoor jij tot rust komt en jouw wereld van verschillende kanten bekijkt en ervaart. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.

Alle reizen gaan uit van het idee dat je op vakantie bent, je leert over een andere clutuur en tegelijkertijd jezelf ontwikkelt en verdiept. Ik zie dat deelnemers met deze combinatie erg blij zijn.

Ik ben heel blij om samen te werken met een fantastisch professioneel team.

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring als professioneel (kunstzinnig) dynamisch coach & counselor, psychosociaal, agogisch coach, trainer en soundhealer, met specialisaties in de psychologie en spiritualiteit van de vrouw.  Lees over mijn studies! 

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

www.spirituelevakantiereizen.nl

Naar boven

Reisschema

DAG 1 » 31 okt vertrek naar Kenia

slapen in het vliegtuig

DAG 2 » 1 nov

Nog 1 uur vliegen met nationale vliegtuig, aankomst locatie,  kennsimaking, naar zee en rust

DAG 3 » 2 nov

8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
13.30 lunch
16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

DAG 4 » 3 nov

6.00 zonsopgang meditatie aan zee
8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
11.15 programma
13.30 lunch
excursie middag

21.00 zingen aan zee

DAG 5 » 4 nov

8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
13.30 lunch
16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

DAG 6 » 5 nov

6.00 zonsopgang meditatie aan zee
8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
11.15 programma
13.30 lunch
excursie middag

21.00 klankconcert

DAG 7 » 6 nov

07.30 wandeling
08.00 floating in the mangrove
11.00 rust

16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

DAG 8 » 7 nov

8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
13.30 lunch
16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

DAG 9 » 8 nov

9.00 vertrek op safari

Dag 1: Pick-up Watamu Treehouse – Tsavo West NP
Vandaag start jullie safari! Vertrek na het ontbijt in de richting van het Tsavo National Park. Het park bestaat uit savanne afgewisseld met open vlaktes, grasland, savanne, bergen, semi-woestijn, steile rotsen en vulkanische bergkammen. Vanwege de hoogteverschillen zijn er diverse plekken met geweldige uitkijkpunten. 
Accommodatie: Luxury twin tent bij Voyager Ziwani o.b.v. volpension.

DAG 10 » 9 nov

Dag 2: Tsavo West – Amboseli NP
De volgende dag vertrekken jullie vroeg en wordt er onderweg gestopt bij de Mzima Springs en Shetani Lava Flows uitzichtpunt. Vervolg jullie reis door het Amboseli National Park met een game drive en-route. Arriveer bij de safari lodge voor een welverdiende lunch. Na wat tijd voor ontspanning is er in de namiddag een game drive gepland.
Mzima Springs is een heldere bron waar via een onderwater kamer de nijlpaarden geobserveerd kunnen worden. Shetani Lava Flows ligt aan de voet van de steile Ngulia Hill en het noordelijk gelegen Chyulu voornamelijk bestaande uit verschillende vulkanische kegels strekt de Shetani lava als een zwart lint door het landschap.
Accommodatie: Standard tent/kamer bij Sentrim Amboseli o.b.v. volpension.

DAG 11 » 10 nov

Dag 3: Amboseli NP
Na het ontbijt verlaat het camp/lodge en begin met het verkennen van het Amboseli National Park. Het definitieve programma mogen jullie zelf met de gids doornemen. De opties zijn om de gehele dag op game drive te gaan (met picknick lunch) of te kiezen voor een ochtend game drive om daarna terug te keren in de lodge voor een lunch en ontspanning, gevolgd door een game drive in de namiddag.
Het Amboseli National Park een van Kenia’s beste parken om grote kuddes olifanten van dichtbij te bekijken. Het park is een van de meest populaire parken in Kenia en op een heldere dag biedt dit park je een prachtig uitzicht op de hoogste bergtop van Afrika, de Mount Kilimanjaro.
Accommodatie: Standard tent/kamer bij Sentrim Amboseli o.b.v. volpension.

DAG 12 » 11 nov

Dag 4: Amboseli NP - Vertrek Nairobi JKIA
De laatste dag van de reis is aangebroken. Na het ontbijt is het tijd om de spullen te verzamelen om vervolgens het laatste stuk van de reis in te zetten. Rijd door typische Afrikaanse savanne landschap met onderweg vele lokale boerderijtjes en kleurrijke Masai herders met hun vee. Onderweg kan worden gestopt voor een lunch bij een lokaal restaurantje (niet inbegrepen). Jullie worden in de namiddag naar het Nairobi Jomo Kenyatta International Airport (JKIA) gebracht voor jullie aansluitende vlucht met verdere internationale regelingen.

We hebben een hotel kamer geregeld waar je nog kan douchen en omkleden voor het nacht vlucht.

DAG 13 » 12 nov

aankomst Schiphol om 06.30

Naar boven

Vervoer naar Afrika-Kenia

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Deelnemers komen namelijk uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. 

Deelnemers hebben al deze vluchten geboekt met de KLM

*Amsterdam - Nairobi met Kenya Airways
31 okt  20:35 – 1 nov 06:40 
vluchtnummer KL4141

Je boekt ook gelijk je terug reis:
*Nairobi - Amsterdam
11 nov 23.53 aankomst schiphol op 12 nov om 06.30
vluchtnummer KL 0566

KLM Boek NU


Andere opties vanuit Brussel:

https://tdp.brusselsairlines.com/BEL/AirFareFamiliesFlexibleForward.do

of http://search.jetradar.com/flights/BRU3110NBO11111

of https://engine.wtc.nl/personal-data/b3103ffd-f99f-4e69-b0c4-5f51b002ef13#step0


Als we aankomen 1 nov op Nairobi airport dan maken we nog een binnenlandse vlucht van ruim een uur. Deze moet apart geboekt worden met Fly540. We hebben een aansluitende vlucht.

*Nairobi - Malindi 
1 nov  met een binnelandse vlucht met Fly540 om 9.00, deze vlucht kost ongeveer €65,-
website om te boeken: https://booking.fly540.com/vars/public/FlightSelect.aspx


Met de terugreis gaan we niet vliegen, wij rijden 4 dagen met een safari naar Nairobi.

Naar boven

De locatie » Watamu Treehouse Kenia » Watamu » Afrika-Kenia

Turtle Bay Road 31

Watamu
Afrika-Kenia
www.treehouse.co.ke/

Selected in 2014 as one of Kenya Airways' Msafiri Magazine's "100 Most Unforgettable Experiences" globally, Watamu Treehouse is situated on one of the most picturesque stretches of Watamu beach. Ideally located right opposite the Coral Gardens of the Marine Park, there are no large hotels nearby - only private residences. Built high in the trees, its unique architecture affords a 360 degree panorama of the Indian Ocean coastline on one side and native forest on the other.

The house itself is situated on one of the most picturesque stretches of Watamu beach, ideally located right opposite the Coral Gardens of the Marine Park. There are no large hotels nearby, only private residences. Built high in the trees, its unique architecture affords a 360 degree panorama of the Indian Ocean coastline on one side and native forest on the other.

The house consists of two towers in the trees, linked by bridges, stairways and ramps. Most of the building was deliberately set above the beautiful coastal forest - for the stunning views and the cooling breeze, and also to avoid unnecessary damage to the natural environment.

Naar boven

Klimaat Afrika-Kenia

Het klimaat van Kenia

De Republiek Kenia is een land dat gelegen is in het oosten van Afrika. Kenia, ook geschreven als Kenya, ligt aan de Indische Oceaan. Het land kent grote hoogteverschillen, waarbij Mount Kenya met haar 5199 meter hoogte zelfs de op één na hoogste berg van heel Afrika is. Het land is naar deze enorme berg vernoemd. De grote variaties in in het landschap worden versterkt door het verschil in vegetatie, dat veroorzaakt wordt door verschillen in de klimatologische omstandigheden. Kenia is van de Afrikaanse landen die rondom de evenaar liggen het droogste land.

Kustplaats Mombassa kent eigenlijk één regenseizoen dat in april begint en in juni ophoudt. De aansluitende periode is echter geen droog seizoen maar een lange periode waarin er aanzienlijk minder neerslag valt zonder dat er sprake is van een droogte. Gemiddelde temperatuur in Maart is 26 graden en in September 24 graden.

Keniaanse Shilling (KES)

De Keniaanse shilling is de officiële munteenheid van Kenia, De Keniaanse shilling wordt beschouwd als stabiele valuta. In Kenia kun je alleen geld wisselen bij banken, hier betaal je wel een hoge commissie. De Keniaanse shilling werd in 1966 ingevoerd als vervanger van de Oost-Afrikaanse shilling.

1 KES = 0,01 Euro
1 Euro = 116,28 KES
Per datum: 10/20/2015

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist op het gebied van Coaching Reizen

Spirituele Vakantie Reizen is dé deskundige op het gebied van coaching reizen. Wij werken alleen met professionele begeleiders met gemiddeld 25 jaar ervaring binnen het therapie, coaching en counseling veld. Wij zijn gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.
Wij organiseren professionaliserings dagen waardoor we als team blijven ontwikkelen en zo effectief mogelijk werken. Als team leren we van elkaar, stimuleren elkaars groei zodat wij met open hart en hoofd de reizen optimaal kunnen begeleiden.

Hoe kan ik een reis boeken?

De spirituele vakantie reizen zijn in thema's onderverdeeld. Bij elke reis zie je een licht blauwe knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching reis te ondernemen. Een goede manier om een burn-out te voorkomen en leren om te gaan met stress. Daarnaast is de coaching vakantie in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen, stemexpressie, biografie werk en dit inzetten als extra tool in hun werk.

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coaching traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coaching reis. In overleg stellen we de coaching doelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen en retraites voor een brede groep mensen toegankelijk zijn. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. De dag na terugkomst geeft de stichting de gelden vrij aan de reisorganisatie. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal deze gelden gebruiken om je terug te betalen, de reis door een andere reisorganisatie uit te laten voeren of om je terug naar huis te halen. 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als je op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor je. Zij zorgen ervoor dat je weer veilig terug naar huis gehaald wordt.

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Deelnemers komen namelijk uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Op de website vind je onder ‘vervoer’ de links naar verschillende maatschappijen en de vluchten die reeds geboekt zijn.

Wij willen niet verdienen aan jouw vlucht. 
Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van een goede vlucht!

We proberen zoveel mogelijk om als groep te vliegen. Als groep kunnen we een auto huren en de kosten daarvan delen met elkaar. Dit is de goedkoopste en meest praktische manier om naar de locatie te rijden.

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Naar boven

 • Vrijheid, Inspiratie, Transformatie in Kenia
 • Safari 
  Zee en strand
  Top locatie
  Leuke excursies