Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 29 okt - 08 nov 2018 Spirituele reis in Kenia - Watamu Kenia 1899,-

Inleiding Reisprogramma

Unieke Kenia spirituele reis 

Ben jij op zoek naar het ultieme gevoel van vrijheid? Dat ga je ervaren in deze overweldigende reis, te midden van prachtige natuur, blauwe zee en de serene rust van de luxe locatie. Vrijheid en ruimte voor je ontwikkeling, je hart en je verlangens om uiteindelijk vrij te zijn. Deze reis geeft avontuur! Vele deelnemers zijn al meegeweest en lieten zich verbazen over de locatie, de excursies, het personeel, het eten, de safari en de coaching van Diana. Lees over wat deelnemers zeggen.

Geniet mee van een fantastisch programma, massages, excusies, yoga en een 10 daags verblijf in een top locatie aan de Indische Oceaan. Leer loslaten door floating in the mangrove en verwelkom het nieuwe in je leven. Mediteren, zingen en picknicken aan zee maakt deze reis onvergetelijk. 

De coaching van Diana spant de kroon. Ik heb veel meegemaakt, veel geleerd en als een gelukkiger mens vertrokken naar huis. Dank Johanna

Watamu Treehouse, een beleving op zich

Alles voor een retraite in het Watamu Treehouse Hotel is in overvloed aanwezig. De panorama kamer in directe verbinding met de natuur. Een geweldig mooi uitzicht, wakker worden met de tropische vogelgeluiden en slapen gaan met de krekels. Gabriella

Je verblijft in het Watamu Treehouse in Kenia, geselecteerd in 2014 als een van Kenya Airways Msafiri Magazines "100 meest onvergetelijke ervaringen" wereldwijd. Watamu Treehouse is gelegen op een van de mooiste stukjes van Watamu strand en is gebouwd hoog in de bomen, heeft een unieke architectuur en biedt een 360-gradenpanorama. Geniet van de aapjes die boven het zwembad spelen in hangende takken, je dagelijkse cocosnoot smoothie in 1 van de mooiste zalen ooit. 

Als je vrij bent, kan je elk moment zijn wie je bent.... Dit was voor mij het thema van deze retraite in Kenia, die echt in een woord geweldig was! Ik heb het gevoel dat ik deze week grotere stappen heb gezet in mijn ontwikkeling dan in alles wat ik hier voor gedaan heb. Veel liefs, Marielle


Vrijheid, Inspiratie en Transformatie

De kracht van deze reis is dat jij centraal staat. Wij werken met krachtige thema's die je helpen om je spiritueel en persoonlijk te ontwikkelen.

Coaching op een unieke manier...Lichtwerk
Diana begeleidt jou op deze reis vooral vanuit lichtwerk. Lichtwerk is om vanuit liefde, pijnlijke gebeurtenissen, schaduwkanten en trauma's te transformeren naar heling, liefde en licht. Diana komt snel bij de kern, gaat de interactie aan, pakt door, is lekker direct, stevig en liefdevol. Zij weet precies de juiste snaren te raken en daarvan leer jij. Zij deelt haar wijsheid en ervaringen graag met jou. Diana helpt jou in wat onbewust al aanwezig is, bewust te maken zodat je meer in het hier en nu kan leven.  

De spirituele ontwikkeling is gericht op het vergroten van je energie, leven vanuit liefde, overvloed en het versterken van je intuïtie.

Diana zag precies wat nodig was voor ons allemaal individueel. Het was spiegelend en verhelderend voor mij. Het heeft veel inzicht in mezelf gebracht en ik heb voor mijn gevoel spiritueel grote stappen gemaakt.

Resultaten die je mag verwachten:

 • je voelt hoe vitaal en krachtig je bent 
 • je opent je hart, versterkt je zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • je leert loslaten en te zijn in het "NU"
 • je bent creatiever en je durft nieuwe uitdagingen aan
 • je vertrouwt meer op je intuïtie en je hart
 • de verbinding met je hogere zelf is versterkt, meer leven vanuit liefde
 • je bent vrijer en je beheerst de kunst van transformatie

Diana je hebt me verbaasd, je zet mooi dingen neer, alsof je het zo uit de mouw schud, die verschillende werkvormen. Ik heb mijn proces kunnen beleven, aan de stukken gewerkt waar ik aan wilde werken. 

De opzet van deze Kenia reis was “vrijheid, inspiratie en transformatie”, en dat heeft het mij allemaal gebracht, en zoveel meer… Deze reis was voor mij een TOTAAL ervaring, die zeker nog heel lang zal blijven nazinderen. Ik ben zo blij dat ik mezelf deze reis heb gegund, ik zie het als een investering in mezelf en het was meer dan de moeite waard. Deze reis was in alle opzichten overvloed. Liefs Maria

Lees het reisverslag van Diana

Je investeert in de rest van je leven

Natuurlijk is het spannend om op reis te gaan. Je kunt kiezen tussen thuis blijven of een sprong in het diepe te wagen. Dat betekent uit je comfortzone. Dat is nieuw en soms eng, maar het helpt je op je weg naar een gelukkig en vrij leven. Hoe meer lef jij toont, des te meer deze reis je brengt. Je leert zoveel over jezelf, dat je hele leven je voordeel ermee doet. Je investeert in de rest van je leven. Welke waarde hang jij een heerlijk, vrij leven?

Ook nog op safari? Doen!

Je kunt kiezen om een safari in Masai Mara te beleven van 4 dagen. Deze safari is compleet verzorgd en je verblijft op een prachtige locatie met zwembad. Je vliegt sowieso terug naar Nairobi en vanuit daar wordt je opgehaald. Wil je meer informatie over deze fantastische safari, vraag deze dan aan.

Rust en groei in mijn persoonlijke ontwikkeling en de aansluitende 4 daagse safari tour. Wat ik als "kers op de taart" zag van deze reis. Joke

Voorbereiding

Na je aanmelding krijg je een telefonisch kennismakingsgesprek en een inschrijfformulier. Dat betekent dat we ons samen goed kunnen voorbereiden op de aandachtspunten. Wil je nog een safari boeken voor of na de reis? Vraag het aan.

Naar boven

Voor wie

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling. Jong en oud. We leren van elkaar!

►Deze coachingsvakantie is, in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen en stemexpressie.

Bovendien krijg je inspiratie / ervaar je hoe je diverse werkvormen kunt inzetten in je coachingspraktijk. (i.v.m. op te voeren scholingskosten kunnen zelfstandigen hiervoor een factuur vragen).

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coachingstraject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coachingsreis. In overleg stellen we de coachingsdoelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of  afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coachingsreis (deels) vergoeden.

Naar boven

Prijzen

Inclusief de reis is

 • Investering voor particulieren is  zie *toelichting prijzen €1899,-  voor een twee persoonskamer
 • Boekingskosten STO reisgarantie
 • Je hebt vrij gebruik van alle voorzieningen van de Treehouse zoals zwembad, tuinen, eigen strand
 • Alle verse, voedende vegetarische/vis of vlees maaltijden (dieeët is mogelijk)
 • Handdoeken, bedlinnen, zwembad handdoeken
 • Dagelijkse zonsondergang smoothie op het dakterras
 • Verse kokosnoot of sap bij elke maaltijd
 • Transfers per taxi van en naar vliegveld
 • 2 full body massages
 • 1x snorkelen, onder begeleiding met snorkel materiaal
 • 1x drijven in the mangrove onder begeleiding
 • 1x meditatie met zonsondergang en zonsopgang
 • 1 dag vrij
 • Water, thee en koffie de gehele dag door
 • Onderdeel coaching in groepsverband
 • Onderdeel bezinnings programma
 • Onderdeel groeps activiteiten
 • Onderdeel rust en ontspanning, zwemmen in de zee, wandelen, luieren, strandwandeling,
 • Wandelingen langs het strand en in het dorp

Exclusief is:

 • Reiskosten, je vlucht en binnenlandse vlucht
 • Andere excursies
 • 1 pers. kamer toestal is €378,-
 • Snorkelen is ongeveer 36,- + $17 for park fee, afhankelijk hoeveel mensen meegaan
 • Transfer kosten naar Kenia
 • Je visum
 • Koffie, sapjes en alcohol buiten het programma
 • De fooien voor het personeel van het hotel, ongeveer €30,- per persoon
 • Andere kosten zoals reis- en annuleringsverzekeringen
 • Maaltijden en drankjes buiten de locatie

* Toelichting prijzen de hele reis

 • €1899,- voor twee persoonskamer (de kamers en bedden zijn zeer ruim en groot)
 • €2199,- excl. btw. (zzp) voor 1 persoonskamer, alleen als je dit wilt voor scholings doeleinden
 • €2699,- excl. btw voor managers, leidinggevenden en medewerkers, outplacementbudget, 1 persoonskamer. 
 • Wil de de reis zakelijk boeken dan kan dat. Lees hier onze tips

Wil je ook op Safari?

Je kunt er voor kiezen om voor of na de reis op safari te gaan, vraag om het programma en de kosten.

Toelichting Inentingen

Inentingen en malaria Inentingen zijn voor reizigers uit Nederland niet verplicht, maar wel verstandig. Er komt Malaria voor in grote gebieden van Kenia, dus wij raden aan contact te zoeken met de GGD of uw huisarts om te zien wat je het beste kunt doen om jezelf hiertegen te beschermen.

Kijk op de site van de GGD http://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/kenia voor de actuele aanbevelingen met betrekking tot de inentingen die je nodig hebt voor deze reis.

Visa en reispapieren Voor de reis naar Kenia is een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is, plus een visum.

Visa gelijk aanvragen

Naar boven

Team

Diana Bergsma

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de aarde, de natuur en mensen. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd. In mijn leven gaat het om liefde en volgens mij is dat ook het enige waar het in het leven over gaat. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Dat heeft een diepgaand effect gekregen in mijn spirituele ontwikkeling. Ik beleef mezelf als een mens die vanuit liefde en licht leeft en werkt. Ik help mensen graag om hun licht en liefde bron te versterken. Waardoor zijzelf hun waarheid vinden. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.
Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach, kunstzinnig, psycho - sociaal, agogisch counselor. Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring, Lees over mijn studies! 

Het is fantastisch om spirituele reizen te organiseren en te begeleiden. Ik hou van mensen en blijf geboeid hoe zij zich ontwikkelen. Het doet mijn hart goed als ik zie dat mensen zichzelf vinden, hun verlangens, dromen en hart weer volgen en vertrouwen op hun intuïtie. 

Alle reizen zijn gemaakt vanuit het idee dat je tijdens je vakantie tot rust komt,  leert over andere culturen, en jezelf ontwikkelt als mens. Een prachtige combinatie die onze deelnemers erg waarderen.
Mijn collega's die zelf ook zzp'er zijn geven de inhoud van de reis op eigen verantwoordelijkheid.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Naar boven

Reisschema

DAG 1 » 29 okt vertrek naar Kenia

slapen in het vliegtuig

DAG 2 » 30 okt

Nog 1 uur vliegen met nationale vliegtuig, aankomst locatie,  kennsimaking, naar zee en rust 10.15 aankomst Malindi. In de middag programma

DAG 3 » 31 okt

8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
13.30 lunch
16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

DAG 4 » 1 nov

6.00 zonsopgang meditatie aan zee
8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
11.15 programma
13.30 lunch
excursie middag

21.00 zingen aan zee

DAG 5 » 2 nov

8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
13.30 lunch
16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

vrij

DAG 6 » 3 nov

6.00 zonsopgang meditatie aan zee
8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
11.15 programma
13.30 lunch
excursie middag

DAG 7 » 4 nov

8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
13.30 lunch
16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

vrij

DAG 8 » 5 nov

8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
13.30 lunch
16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

vrij

DAG 9 » 6 nov

07.30 wandeling
08.00 floating in the mangrove
11.00 rust

16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

21.00 klankconcert

DAG 10 » 7 nov

8.00 ontbijt
9.30 programma
11.00 koffie
13.30 lunch
16.15 fruit
16.30 programma
18.00 smoothie
19.30 diner

DAG 11 » 8 nov

Vertrek naar Nairobi en nachtvlucht naar Amsterdam via KLM

Of je gaat door met de safari.

DAG 12 » 9 nov

aankomst om .6.15 Schiphol

Naar boven

Vervoer naar Kenia

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!


 

KLM Boek NU


Andere opties vanuit Brussel:

https://tdp.brusselsairlines.com/BEL/AirFareFamiliesFlexibleForward.do

of http://search.jetradar.com/flights/BRU3110NBO11111

of https://engine.wtc.nl/personal-data/b3103ffd-f99f-4e69-b0c4-5f51b002ef13#step0


Als we aankomen 30 okt op Nairobi airport dan maken we nog een binnenlandse vlucht van ruim een uur. Deze moet apart geboekt worden met Fly540. We hebben een aansluitende vlucht.

Naar boven

De locatie » Watamu Treehouse Kenia » Watamu » Kenia

Turtle Bay Road 31

Watamu
Kenia
www.treehouse.co.ke

Selected in 2014 as one of Kenya Airways' Msafiri Magazine's "100 Most Unforgettable Experiences" globally, Watamu Treehouse is situated on one of the most picturesque stretches of Watamu beach. Ideally located right opposite the Coral Gardens of the Marine Park, there are no large hotels nearby - only private residences. Built high in the trees, its unique architecture affords a 360 degree panorama of the Indian Ocean coastline on one side and native forest on the other.

The house itself is situated on one of the most picturesque stretches of Watamu beach, ideally located right opposite the Coral Gardens of the Marine Park. There are no large hotels nearby, only private residences. Built high in the trees, its unique architecture affords a 360 degree panorama of the Indian Ocean coastline on one side and native forest on the other.

The house consists of two towers in the trees, linked by bridges, stairways and ramps. Most of the building was deliberately set above the beautiful coastal forest - for the stunning views and the cooling breeze, and also to avoid unnecessary damage to the natural environment.

Naar boven

Klimaat Kenia

Het klimaat van Kenia

De Republiek Kenia is een land dat gelegen is in het oosten van Afrika. Kenia, ook geschreven als Kenya, ligt aan de Indische Oceaan. Het land kent grote hoogteverschillen, waarbij Mount Kenya met haar 5199 meter hoogte zelfs de op één na hoogste berg van heel Afrika is. Het land is naar deze enorme berg vernoemd. De grote variaties in in het landschap worden versterkt door het verschil in vegetatie, dat veroorzaakt wordt door verschillen in de klimatologische omstandigheden. Kenia is van de Afrikaanse landen die rondom de evenaar liggen het droogste land.

Kustplaats Mombassa kent eigenlijk één regenseizoen dat in april begint en in juni ophoudt. De aansluitende periode is echter geen droog seizoen maar een lange periode waarin er aanzienlijk minder neerslag valt zonder dat er sprake is van een droogte. Gemiddelde temperatuur in Maart is 26 graden en in September 24 graden.

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Bij ons kun je kiezen voor een groepsreis, individueel, met je gezin, relatie of organisatie. Wij hebben vele mooie reizen zoals: avontuurlijke coaching en mindfulness reizen naar Kenia, Ghana, Italië, Griekenland, Marokko en Spanje. Prachtige meditatie, motor of kamelen reis in de woestijn van Marokko. Zeilreizen naar Maleisië en Thailand. Wellness en safari reizen, culturele rondreizen en het Festival van Liefde.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching meditatie of mindfulness reis te ondernemen. Daarnaast zijn deze reizen in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. 

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk traject is anders en wordt op maat opgesteld. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen voor een brede groep mensen toegankelijk is. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. 

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Onze deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Op de website vind je onder ‘vervoer’ de links naar verschillende maatschappijen en de vluchten die reeds geboekt zijn.

Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van een goede vlucht!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Kijk NU bij ons reis aanbod

Naar boven

 • Spirituele reis in Kenia - Watamu
 • Safari 
  Zee en strand
  Top locatie
  Leuke excursies