Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Reizen » 18 mrt - 30 mrt 2018 Droom zeilreis Caribbean in Maart Caribbean 2195,-

Inleiding Reisprogramma

Zeil-Droomreis: 18 maart 2018 - 30 maart 2018: GUADELOUPE - DOMINICA - GUADELOUPE

Stel, je hebt de lotto gewonnen en er staat 10miljoen op je bankrekening. Geld in overvloed dus :-) Wat zou je dan doen?  Of stel je hebt nog maar een aantal maanden te leven. Tijd en toekomst zijn plots niet meer  belangrijk. Wat zou je die laatste maanden doen?  Wat zijn jouw dromen en passies? Waar wordt jouw hele wezen blij van :-)!?

Welkom op onze zeil-droomreis :-)! Dromen, zeilen, genieten en verbinden worden de rode draad van deze prachtige reis. Gestuurd door de wind zeilen we van het ene wondermooie plekje naar het andere. Onbewoonde eilandjes, tropisch regenwoud, stralende sterrenhemel, stranden met palmbomen, snorkelen tussen de kleurrijke vissen en boven prachtig koraal... Het wordt een zalig avontuur dat je nooit meer zal vergeten :-)! 

Via speelse, creatieve en uitdagende opdrachten gaan we ons onderdompelen in onze droom. We gaan onze droom visualiseren, tekenen, uitbeelden in het zand, neerschrijven, .... Je gaat je droom voelen in elke cel van je lichaam en weten wat je wil doen om deze werkelijkheid te laten worden.  Het intense samenleven in de natuur brengt je heel dicht bij jezelf, bij jouw intuïtie en jouw buikgevoel.

Naast de natuur, het zeilen, is het samenleven in groep voor mij ook een wonderlijke kracht. Via de groep ontdek je nog meer over jezelf. We doen dagelijkse deelmomenten, open, puur en eerlijk. We gaan verbinden van hart tot hart, ontspannen, plezier maken, lachen & genieten, ... 

Wat neem je mee naar huis? 

 • Je komt in contact met je jezelf
 • Je durft te springen en volledig te gaan voor jouw droom
 • Je neemt beslissingen vol vertrouwen
 • Je weet welke stappen je wil zetten om je droom werkelijkheid te laten worden
 • Je voelt je krachtig en stromen
 • Je straalt en voelt je goed in je vel
 • Je voelt je dankbaar en blij
 • Je bent er helemaal klaar voor

Je angst is er niet om je tegen te houden, het wil gewoon zeggen dat je een stapje dichter bij je droom bent...


Waar is de zeil reis?

Guadeloupe: De Caribs noemden het Karukera: eiland van de mooie wateren en dat zullen we geweten hebben! 
We vertrekken in jachthaven van Port de Bas du Fort nadat we onze boot vol proviand hebben geladen;
Marie Galante, een pracht van een eiland met mooie stranden, de beste rum ter wereld en de ruïnes van het rijke suikerrietverleden; Iles de La Petite Terre, twee onbewoonde "Robinson" eilandjes die in een natuurgebied liggen waar we gaan ankeren om van de pure natuur en de stilte te genieten: God in het overzeese Frankrijk!
Dominica: Volgens ons en vele anderen één van de meest authentieke van de "bovenwindse" eilanden. Vriendelijke mensen, woeste natuur, lekkere kreeft, mogelijkheid tot een tocht op de Indian River, prachtige wandelingen naar schitterende watervallen en niet te vergeten het Champagne Reef: snorkelen temidden van de bubbels in één van de mooiste riffen van de Caraïben. Dominica is het enige eiland waar nog échte Caribs leven, de mensen die er woonden voor de kolonisatie.
Les Saintes: een paar juweeltjes bij elkaar met op het grootste een pittoresk toeristenstadje waar we wat kunnen shoppen en gezellig uit eten gaan; We eindigen natuurlijk in Guadeloupe waar we als afsluiter nog een fijne excursie maken.

Leuk om op reis te gaan

Natuurlijk is het spannend om op een zeilreis te gaan. Je kunt kiezen tussen thuis blijven of een sprong in het diepe te wagen. Dat betekent uit je comfortzone komen. Dat is nieuw en soms eng, maar het helpt je op je weg naar een gelukkig en vrij leven. Je ervaart jouw zeil reis in veiligheid, met de begeleiding en steun van Lien en Gi en je reisgenoten. Hoe meer lef jij toont, des te meer deze zeilreis je brengt. Je leert zoveel over jezelf, dat je daar je hele leven voordeel mee doet. Je investeert in de rest van je leven. Hoe belangrijk vind jij een heerlijk vrij leven?

Voorbereiding

Na je aanmelding krijg je een telefonisch kennismakingsgesprek en een inschrijfformulier. Dat betekent dat we ons samen goed kunnen voorbereiden op de aandachtspunten.

Naar boven

Voor wie

►Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen, alle leeftijden

►Managers/leidinggevenden en medewerkers

Iedere persoon en/of organisatie is uniek. De kosten voor een single reis worden door meerdere factoren bepaald, o.a. de training, onkosten van de boot en excursies. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of afdeling P&O/HR, zij kunnen duidelijkheid geven of zij deze reis (deels) vergoeden.

Naar boven

Prijzen

 • Inclusief in de zeilreis is:

Prijzen zijn afhankelijk welke cabine je kiest:

2 Single cabins met bed 90 cm
2 Queens cabins dubbel bed 140 cm
1 Kings cabin bed 140 cm
prijzen:
Alleen in Single cabin 90 cm : 2195€
Alleen in Queens: 2395€
Alleen in Kings: 2595€
Gedeeld bed: 2195€

Wat zit in de prijs? 

 • Boekingskosten STO 
 • Vrij gebruik van alle voorzieningen op de boot
 • Alle veiligheidsvoorzieningen (reddingsvesten, life raft,...)
 • Gebruik van dinghy (bijbootje)
 • Bedlinnen en handdoeken. Geen grote strand-handdoeken!! 
 • Alle maaltijden aan boord. Lien kookt heerlijk vegetarisch. Glutenvrij is mogelijk. 
 • Minimaal 2 heerlijke maaltijden in een lokaal restaurantje
 • Ongelimiteerd koffie, thee en gezond water dmv speciale filter
 • Niet alcoholische dranken
 • Lokaal biertje of glaasje wijn
 • Alle snorkelexcursies (we hebben een aantal eenvoudige snorkelsets aan boord. Maar als je graag veel snorkelt, is het best om zelf je eigen passende duikbril mee te nemen!)
 • Excursie naar een van de watervallen op Dominica
 • Dagelijkse droom-coaching
 • Alle groepssessies onder leiding van Lien: meditatie, coaching, creatieve en speelse opdrachten, yoga, ... 
 • Alle vormen van ontspanning: strandwandelingen, zwemmen, zonnen, relaxen, snorkelen, ...
 • Bezoek aan verschillende dorpjes
 • Individuele sessie/behandeling met Lien en/of Gi voor diegenen die dat wensen 

Wat zit niet in de prijs? 

 • Je vlucht
 • Transport van en naar de boot
 • Annulatie- of reisverzekering
 • Andere excursies
 • Souverniers 
 • Drankjes en andere maaltijden buiten het programma aan de wal
 • Andere alcholosiche dranken zoals coctails of sterke dranken....
 • Je reispas, douanekosten

Naar boven

Team

Lien Pepermans

Lien is het avontuur zelf. Zij is de partner van Gi en zij is letterlijk bij hem in de boot gesprongen, op weg naar een reizend leven. Zij heeft een diepgaande intuïtieve energetische manier van coachen ontwikkeld en daarnaast heeft zij allerlei type trainingen gevold op het gebied van: verhalen vertellen, acrobatie, trapeze, doek, yoga, dans en theateropleiding. Zij heeft een heerlijke mix van kennis met een dosis levenservaring opgedaan die zij graag inzet voor de singlereis zeilreizen in de Carribean. Lien coacht je op een hele natuurlijke en spontane wijze: met speelse oefeningen, stiltes, meditatieve oefeningen, yoga, en de kunst om de essentie te benoemen. Zij is een oprecht, sprankelend en tevens een verbinder in de groep. Zij nodigt je uit om je dromen en passies vorm te geven tijdens dit heerlijke avontuur op de catamaran.

Lien is degene die voor je ziel zorgt, in zachtheid en liefde. Met haar verfrissende kijk op het leven heeft ze voor jou nog heel wat cadeautjes is petto!

www.lazulisailing.com

Gi van de Perre

Gi Van de Perre heeft een bijzondere mix van vaardigheden ontwikkeld die hij inzet voor de spirituele zeil reizen voor singles. Hij heeft een opleiding dekofficier gevolgd aan de Hogere Zeevaartschool te Antwerpen. Bij zijn eerste reis als dekofficier merkte hij dat de zee zijn thuis is, maar niet in de strakke hiërarchie van de koopvaardij.
Sinds 2013 gaat hij al varend en reizend over de wereld met zijn partner Lien. Hij houdt van het avontuur en zin aan zijn leven te geven.
Door zijn voormalige opleidingen zoals: Quantum Touch, Reiki, EFT, Human Design, persoonlijke groei bij Humaniversity, zet hij een verscheidenheid aan talent in tijdens de spirituele zeil reizen. Gi is de kapitein van een prachtige catamaran. Hij zorgt ervoor dat je veilig over de Carribean vaart en dat je uitgerust en ontspannen terugkomt met een TOP ervaring!

www.lazulisailing.com

Naar boven

Vervoer naar Caribbean

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen buiten de vakanties (uitzonderingen daargelaten). Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen en kies je zelf vanaf welke luchthaven je vertrekt. Deelnemers komen namelijk uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Op de website vind je onder ‘vervoer’ de links naar verschillende maatschappijen en de vluchten die reeds geboekt zijn.

Wij willen niet verdienen aan jouw vlucht. 
Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van een goede vlucht!


Het is relatief makkelijk om tot in Guadeloupe te geraken. 

Makkelijke en eenvoudige sites om vluchten te vinden van NL of BE naar Guadeloupe zijn: skyscanner.nl of wtc.nl.  Zij vergelijken verschillende luchtvaartmaatschappijen en zoeken voor jou de beste en goedkoopste vlucht.

De vluchten die je kan boeken zijn:

De via wtc.nl: 

 

Of via skyscanner: 

Naar boven

Klimaat Caribbean

Guadeloupe is een overzees departement van Frankrijk, gelegen in de Caribische Zee. Guadeloupe bestaat uit een aantal bewoonde en onbewoonde eilanden en heeft een tropisch moessonklimaat volgens de klimaatclassificatie van Koppen-Geiger (type Am). Guadeloupe telt op jaarbasis ongeveer drieduizend uur zonneschijn, meet gemiddeld binnen een jaar 1400 tot 1700 millimeter neerslag en heeft een gemiddelde dagtemperatuur die vrijwel het hele jaar rond de tropische waarde van dertig graden Celsius ligt. Op het eiland Basse-Terre vind je de vulkaan La Soufrière die met een hoogte van 1467 meter boven de zeespiegel mede bepalend is voor het klimaat van dit grootste eiland van Guadeloupe. Op de vulkaan zelf heb je door hoogteverschillen te maken met lagere temperaturen, aan de loefzijde zorgt de vulkaan voor meer neerslag (het houdt de depressies tegen), terwijl aan de loefzijde door de beschutte ligging aanzienlijk minder neerslag valt. Hier profiteert de aan de westkust gelegen hoofdstad Basse-Terre van, waardoor deze stad tot de meest aangename plekjes van Guadeloupe behoort.

Geld

Guadeloupe is deel van Frankrijk dus de munteenheid is Euro.

In Dominica is de munteenheid EC$, Eastern Caribbean Dollar (XCD). Die kan je daar afhalen met een credit card (Visa, MasterCard). Je kan ook meestal in US$ betalen vermits er een vaste wisselkoers is tussen de twee (1 USD = 2,7 XCD). Als je wat te veel EC$ over hebt bij je vertrek kunnen wij die wel overkopen.

Als je helemaal zeker wil zijn dat je overal kan betalen, breng dan wat Amerikaanse Dollars (best ook wat kleinere biljetten) en je gewone Euro's mee.

Naar boven

Vraag & antwoord

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen                   

Vraag & Antwoord Spirituele Vakantie Reizen

Diana Bergsma is eigenaar en directeur van Spirituele Vakantie Reizen. Samen met vakkundige en inspirerende collega’s organiseert zij unieke spirituele reizen, die aansluiten op de ontwikkeling van ieder mens. 

Dé specialist in internationale spirituele reizen

Ons team is gespecialiseerd en hebben erkende opleidingen gevolgd en zijn vaak zelf trainer of docent binnen een opleiding.
Wij organiseren professionaliserings dagen waardoor we als team blijven ontwikkelen en zo effectief mogelijk werken. Als team leren we van elkaar, stimuleren elkaars groei zodat wij met open hart en hoofd de reizen optimaal kunnen begeleiden.

Hoe kan ik een reis boeken?

Onze thema's zijn in reizen aangeboden. Bij elke reis zie je een oranje knop waarop staat "schrijf je in", deze link gaat naar het online boekingsformulier. Binnen 8 uur krijg je bericht op je vragen. Maandelijks heb je keuze uit vele sprankelende thema’s in Spirituele vakantie reizen.

Een spirituele reis boeken vanuit België

Vele deelnemers komen uit België, op alle facturen staan de BIC en IBAN code vermeld. Vele Belgen reizen via vliegveld Brussel of Eindhoven. in overleg kijken we naar de beste opties.

Hoe check ik of er plaats is in een spirituele reis?

Het beste is direct te mailen via de website of info@spirituelevakantiereizen.nl. Je kunt bellen met nummer 0639804150. Dit zijn de tijden: MA-VR 09:00-​20​:00​ en ZA / ZO 12:00-1​7​:00

Kan ik vanuit het bedrijf of organisatie een reis boeken?

Spirituele Vakantie Reizen werkt met werknemers uit grote en kleine bedrijven. Steeds meer mensen binnen een bedrijf of organisatie hebben een budget om een coaching reis te ondernemen. Daarnaast is de coaching vakantie in het kader van professionalisering en deskundigheidsbevordering, ook een mooie gelegenheid voor psychologen, coaches en therapeuten. Zij kunnen hun instrumentarium uitbreiden m.b.v. dynamisch coachen en counselen in Voice Dialoque, psychodrama, opstellingen, stemexpressie, biografie werk en dit inzetten als extra tool in hun werk.

Offerte aan het bedrijf

Steeds meer deelnemers zijn zzp’er, professionals, ondernemers die zowel persoonlijk en zakelijk willen ontwikkelen en particulieren die persoonlijke wensen hebben. Iedere persoon en/of organisatie is uniek, elk coaching traject is anders en wordt op maat opgesteld. De kosten voor een coachingstraject worden door meerdere factoren bepaald, o.a. aantal personal coaching sessies en/of coaching reis. In overleg stellen we de coaching doelen op. Je bedrijf of organisatie krijgt een vrijblijvende offerte. In veel CAO's is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings- Budget uitgewerkt. Overleg met je directeur of de afdeling P&O, zij kunnen duidelijkheid geven of zij de coaching reis vergoeden.

Waar betaal je voor?

Wij streven altijd naar een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, zodat de spirituele reizen en retraites voor een brede groep mensen toegankelijk zijn. Elke reis heeft zijn eigen kosten, zorgvuldig berekend en onder andere afhankelijk van het aantal trainers, het type reis, de locatie en het aantal deelnemers waarvoor de reis geschikt is. De intake, inschrijving en de nazorg zijn gratis.

Hoe vindt de betaling plaats?

Spirituele Vakantie Reizen is lid van de STO. Als reiziger betaal je de reissom vóór aanvang van de reis aan Stichting Derdengelden Certo Escrow. Je reissom wordt hier gewaarborgd totdat de geboekte reis is afgelopen. De dag na terugkomst geeft de stichting de gelden vrij aan de reisorganisatie. Indien de reisorganisatie niet aan haar verplichtingen kan voldoen, zal Certo Escrow de gelden vrijgeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal deze gelden gebruiken om je terug te betalen, de reis door een andere reisorganisatie uit te laten voeren of om je terug naar huis te halen. 

Deze garantieregeling zorgt ervoor dat je als reiziger verzekerd bent dat je reisgeld veilig staat. Je loopt nooit meer het risico dat je jouw vooruitbetaling, en daarmee je vakantie, kwijtraakt door een faillissement van de reisorganisatie of door oplichting. Maar ook als je op reis bent en daar strandt door een faillissement van de reisorganisatie is STO er voor je. Zij zorgen ervoor dat je weer veilig terug naar huis gehaald wordt.

Voordelig vliegen

Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

Maatwerk Reizen voor bedrijven, gemeentes en organisaties

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. Ons team bestaat uit specialisten die ook uit het bedrijfsleven komen en al jaren groepen en deelnemers op reis meenemen. 

Afhankelijk van de behoefte kunnen we in overleg mooie reizen maken, we nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Ga naar de homepage

Naar boven

 • Droom zeilreis Caribbean in Maart
 • Zeilen
  Single's
  Kleine groep
  Regenwoud